Index Vakbarát Hírportál

Plantart - Új növénydekorációs áruház Törökbálinton

2011. június 1., szerda 09:32 | aznap frissítve

A Plantart 1991 óta foglalkozik négy és ötcsillagos szállodák és irodaházak különleges növénydekorációinak tervezésével, ápolásával, valamint virágkötészettel és parkfenntartással. Az idén húsz éves vállalat eddig is meghatározó szereplője volt a virág- és dísznövény- dekorációs szakmának, de a szakértelme és az általa képviselt minőség már nem csak a szerződéses partnerek kiváltsága.

Az impozáns, fa és üveg uralta áruházat, amely Törökbálint bevásárlóközponti részén található, minden növénykedvelőnek érdemes megnézni. A hely nem egy hagyományos értelemben vett kertészet. Maga az épület 3.0000 négyzetméter alapterületen helyezkedik el, amit körülölel az egy hektáros telek. A hatalmas belsőteret a Plantart extra magas szoliter növényekkel, egy 150 négyzetméteres bemutatóteremmel, hatalmas dísznövény és növénytartó kínálattal rendezte be. Kint pedig a mediterrán, balkon és kerti növények között válogathatunk.

Aki az élő növényekkel díszített harmonikus környezet híve, az tudja, hogy nem csupán a növények jelenléte meghatározó egy helységben, de ugyanolyan fontosak a növénytartók is. A jól megválasztott növény plusz növénytartó kompozíció életre kelti a teret. Szállodák, irodaépületek bejáratainál már – már klasszikussá válik a LECHUZA növénytartó egy szép beültetéssel. A LECHUZA olyan új generációs növénytartó, aminek saját önöntöző rendszere van, fagy- és törésálló, az ultraibolya sugárzásnak is ellenáll, kül- és beltéren egyaránt használható. A privát szférában is egyre nagyobb teret hódító LECHUZA növénytartók teljes választéka megtalálható a Plantart – mint kizárólagos magyarországi importőr-  áruházában, illetve webáruházában a www.lechuzabolt.hu oldalon

Az áruház erősségei a széles választékban kínált kiváló minőségű növények és növénytartók mellett a szakértő munkatársak is, akik minden növényápolási és kertészeti kérdésre hozzáértően válaszolnak.

A Plantart-ot mindenkinek érdemes megnézni, aki szereti a növényeket és aki vágyik egy nyugat-európai színvonalú növénydekorációs áruházba.

Rovatok