Index Vakbarát Hírportál

Ázsia gazdagsága életre kelt

2012. április 11., szerda 16:58 | tizenkét éve frissítve

Keleti kínálat. Kinek mi jut erről az eszébe? Hazánkban a legtöbb embernek a jól ismert kínai piacok, ahol sokszínű kavalkád fogadja az odalátogatót, hamisítatlan piaci hangulatban, egymásra licitáló árusokkal, azonban nem mindig a legkellemesebb környezetben. Mi lenne, ha ezeket a színes forgatagokat egy helyre költöztetnénk, modern külsőt adnánk neki, és ötvöznénk a széles kínálatot az elérhető árakkal? Már megtörtént. Immár 9 éve várja vásárlóit az AsiaCenter!

A 46-os, 146-os és 173-as busz végállomásához közel, az M3-as és M0-ás autópálya kereszteződésétől nem messze, az újpalotai Szentmihályi úton található az AsiaCenter bevásárlóközpont. Az impozáns üzletközpont tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, a belvárosból kb. 15 perc alatt érhető el, de autóval is érdemes kilátogatni, hiszen hatalmas külső és belső parkolója egyaránt ingyenes!

Az AsiaCenter 12 nemzet képviseletében több mint 600 üzlet kínálatát nyújtja a vásárlók számára. A Nyugati és Keleti szárnyból álló, többemeletes épületegyüttes a feng-shui szellemében épült, és mindent áthat az ázsiai hangulat, számos építészeti elem idézi meg a varázslatos Keletet. Légkondicionált belső terek, színes üzletek, egész évben kellemes hangulat, tradicionális ázsai kiszolgálás jellemzi az üzletközpontot. Itt szinte minden megtalálható: divatáru, ruházat, lakástextil, cipő, lábbeli kiegészítők, ékszerek, bőráruk, táskák, lakásfelszerelés, lakberendezés, ajándék, dísztárgy, számítástechnika, híradástechnika, háztartási elektronika, szórakoztató elektronika, konyhai felszerelés, stb.  Emellett bankautomata, pénzváltó, repülőjegy-iroda és autókölcsönző is a vásárlók rendelkezésére áll.

Az AsiaCenterben mindig megtalálhatja az aktuális divattermékeket, azonban megfizethető áron. A 2012-es tavaszi szezon trendje a vidám, harsány színek kavalkádja, a színes szandálok, stílusos színes táskák, virágminták, vibráló élénk színek és a tökéletes kiegészítők, ezek mind fellelhetőek a kínálatban. Pénztárcától függetlenül apukák, anyukák, gyerekek, az egész család megleli az ízléséhez leginkább illő árut! Ha pedig egy kis édességre vágyunk vagy elfogyott a mosópor, netán valamilyen műszaki cikket keresünk, akkor is megtaláljuk a megfelelő üzletet.

Aki pedig a számtalan üzlet bejárása közben elfárad és megéhezik, ott helyben kiválaszthatja az ízlésének megfelelő ételeket! Ugyanis nyolc különböző étterem várja a látogatókat a keleti szárny második emeletén, ázsiai és európai ízekkel egyaránt, nem megfeledkezve a magyar konyháról sem!  Ha pedig megpihennénk egy kicsit, beülhetünk a rendelkezésre álló öt kávézó bármelyikébe, amelyek megfelelő helyszínül szolgálnak egy kellemes beszélgetéshez.

Ázsia lenyűgüző gazdagsága és kényelme tehát életre kelt az AsiaCenterben! A legfrissebb, tavaszi katalógus megtekinthető a www.asiacenter.hu/katalogus oldalon. És egyet állíthatunk, innen biztosan nem tér haza üres kézzel!

Rovatok