Index Vakbarát Hírportál

Egy darabot a szívünkből

2012. július 26., csütörtök 10:39 | aznap frissítve

Igazi rajongóként különleges közösségi alkalmazáson keresztül adhatjuk jelét a magyar olimpiai csapat támogatásának, miközben megoldódott, hogy ne maradjunk le az olimpiai közvetítésekről.

A T-Home által létrehozott www.igazirajongok.hu oldalon keresztül bárki – Facebook fiókkal történő belépést követően – „szívdobbanása” elküldésével jelezheti rajongását, szurkolását az olimpián részt vevő versenyzők, csapatok felé, ezáltal segítve őket a lehető legjobb eredmények elérésében. A szívdobbanás az olimpikonoknál is azonnal érzékelhetők lesznek: a T-Home számukra az ötkarikás játékokra való utazás előtt különleges RajongóSzíveket adott át – ezek a szívek elkísérik őket Londonba és az egész olimpia ideje alatt velük lesznek. A szívdobbanás elküldésével a RajongóSzív megdobban és felvillan, így a sportolók mindig tudni fogják, milyen sokan és gyakran gondolnak rájuk a világ valamely pontján.

Mindezen kívül a budapesti városligeti Telekom Olimpiai Szurkolói Klubban, valamint az Erzsébet téren vasárnaptól felállított interaktív üzenő falakon bárki megtekintheti saját, vagy más szurkolók által az www.igazirajongok.hu oldalon keresztül elküldött üzeneteket, amelyeket virtuális módon kicsomagolhat és elolvashat. Az üzeneteket, reméljük, olimpikonjaink is nyomon követik Londonban!

Az innováció terén élen járó T-Home speciális,  az Interaktív TV-szolgáltatás funkciói között elérhető, külön díj nélkül igénybe vehető London Interaktív alkalmazást fejlesztett az olimpiai közvetítésekre kíváncsi sportrajongók számára. A sportszeretők amellett, hogy a tévé képernyőjén szinte azonnal értesülhetnek az olimpiával kapcsolatos információkról, az MTVA által közvetített ötkarikás eseményekről sem maradnak le. Az Interaktív TV-előfizetők az új funkcióknak köszönhetően a szolgáltatás Archív TV kínálatában a versenyeket, meccseket követően egy órával, 3 napon keresztül megtalálhatják és visszanézhetik azokat, amelyek SD és – a HD képes tévékészülékkel rendelkező ügyfelek számára – HD minőségben is elérhetők lesznek. Az alkalmazás igen egyszerűen, a tévé távirányítóján lévő kék gombbal, vagy az Interaktív TV főmenüjében található Extrák/London Interaktív menü alól, illetve az m1, m2 és m1 HD és m2 HD csatornákon a piros gombbal érhető el.

Ráadásul a T-Home digitális platformjain (IPTV, Interaktív Sat TV, Sat TV és a Digitális Kábel TV szolgáltatásain), a HD minicsomag előfizetői részére elérhető csatornán az olimpiai közvetítések megkezdésével 2012. augusztus 12-ig az MTVA által közvetített, olimpiával kapcsolatos élő adásokat, dedikált televíziós csatornán, 3D minőségben is nyomon lehet követni. A M3D csatorna térhatású tartalmainak nézéséhez a T-Home digitális platformjára előfizető ügyfeleknek mindössze megfelelő műszaki feltételekkel (3D-s televíziós készülékkel, HD set top box-szal) kell rendelkeznünk.

További információ a www.igazirajongok.hu és a www.t-home.hu weblapon találhatók.

Rovatok