Index Vakbarát Hírportál

Kedvezmények vállalkozóknak

2012. október 19., péntek 12:59 | aznap frissítve

Kiadáscsökkentés, racionális döntések, optimális megoldások. A Telekom az üzleti ügyfeleire is gondolt, Kapcsolat programja által kedvezményeket biztosít a kkv-knak.

Kiadáscsökkentés, racionális döntések, optimális megoldások. A kis- és középvállalkozások vezetőinek életében mindennapos fogalmak, s annak érdekében, hogy mielőbb minél nagyobbra nőhessenek, meg kell fontolniuk, hogy milyen szolgáltatásokat és milyen áron vesznek igénybe. Az ő sikerük elősegítésére a Telekom az üzleti ügyfeleire is gondolt, Kapcsolat programja által kedvezményeket biztosít a kkv-knak.

Vállalkozóként megannyi pénzügyi kihívással kell szembenéznünk, ezért folyamatosan figyelnünk kell, milyen praktikus megoldásokkal racionalizálhatjuk kiadásainkat.

A kis- és középvállalkozások számára is ingyenesen igénybe vehető Kapcsolat kártyával az év során bármikor jelentős kedvezményhez juttathatjuk cégünket, olyan szolgáltatások terén, amikre bármikor szükségünk lehet. Kell egy gyors fordítás, grafikai munka, kötészet, szkennelés, archiválás vagy éppen magas minőségű nyomtatás – ezek mindennaposak a cég életében. A Kapcsolat kártya felmutatásával akár 10-20 százalékos kedvezményt kaphatunk ezekre. De hasonlóképpen jelentős összeget spórolhatunk meg, ha állás- vagy online hirdetést szeretnénk feladni, online marketinget tanulnánk vagy éppen cégelemzésre, szakmai információra van szükségünk.

A kkv-k egyébként a lakossági szolgáltatásokat is kedvezménnyel vehetik igénybe, de ha például szeretnénk a dolgozóinkat motiválni egy hosszú hétvégével, közös kalandparkos csapatépítéssel, akkor ezen a téren is 15 százalékos kedvezménnyel élhetünk, ha használjuk a Kapcsolat kártyát.

A Kapcsolat program keretében a Telekom hűséges üzleti és lakossági ügyfelei további előnyökhöz és élményekhez juthatnak. Az idei évben a Telekom Kapcsolat program számos kedvezményeleme megújult, az együttműködő partnerek köre jelentősen kibővült, így az ügyfelek még gazdagabb kínálatból válogathatnak. A T-Mobile és T-Home ügyfelei közül bárki ingyenesen igényelhet Kapcsolat kártyát az interneten, telefonon vagy személyesen a T-Pontokban. Az országszerte több mint 200 elfogadóhelyen pedig elegendő felmutatni azt az éppen érvényben lévő partneri kedvezmény igénybevételéhez.

A programról és a kedvezményekről bővebb információ a T-Mobile és a T-Home honlapján található.

Rovatok