Index Vakbarát Hírportál

Tanuljon tőzsdézni a legjobbakkal

2013. február 6., szerda 16:51 | aznap frissítve

Az elmúlt évtizedben kevés ágazat ment át olyan hatalmas változáson, mint a brókerpiac, ahol a diszkont jutalékokat kínáló online trading szolgáltatások mára kiszorították a telefonos brókereket.

Az online brókercégek egyszerűen kezelhető platformjaival mindenki részese lehet a pénzpiacok izgalmas világának. Ehhez nem szükséges nagy tőkével rendelkezni, hiszen akár 300 euró kezdőtőkével bárki kipróbálhatja magát a kereskedésben. A kérdés azonban az, mit érdemes figyelembe venni, ha sikerre törekszünk.

Hogyan vágjak bele?

Az online kereskedés kicsit olyan, mint egy szakma. Ezt is tanulni kell, mint sok mást az életben. A kereskedés nem agysebészet, így pár hónap olvasgatás és gyakorlás után, a kellő elszántsággal rendelkező kezdők is ráléphetnek a sikerhez vezető útra.

A Portfolio Trader Tudáscentert azért hoztuk létre, hogy legjobb szakembereinkkel legyünk segítségére a tőzsdézni vágyóknak. Tudáscenterünkben hetente számos díjmentes online előadáson lehet „részt venni”. Ezután a több tudásszinten induló délutáni szemináriumokon történő részvételt ajánljuk, így bármilyen anyagi ráfordítás nélkül megismerhető a tőzsde világa.

Hol kezdhető el a kereskedés?

A Portfolio Traderrel 3 különböző szolgáltató választható, így szinte minden termékkel lehetővé válik a kereskedés. Akár magyar részvény, deviza, amerikai papírok vagy árutőzsdei termékek esetén mi az Ön számára a legelőnyösebb szolgáltatót kínáljuk.

Kereskedési szolgáltatásaink mögött a meghatározó nemzetközi és magyar brókercégek állnak.

Portfolio Tradernél nincs drágítás! Mi több, a szolgáltatások felhasználói a legkedvezőbb feltételek mellett vehetik igénybe az adott brókercég szolgáltatásait.

Nincs megállás: folyamatos oktatás és szakértő segítség

A Portfolio Trader az ügyfelek számára díjmentes tőzsdei oktatást és személyes konzultációs lehetőséget biztosít. A számlanyitók VIP tagságot kapnak a Portfolio.hu TraderSzobájába, ahol a Portfolio.hu elemzőcsapata napi több kereskedési ötlettel segíti a tradereket.

Mindemellett a Portfolio Trader ügyfélszolgálatán szakértőink személyesen állnak rendelkezésre skype-on, online chaten, telefonon és emailen.

Kereskedjen a legjobbakkal: a Portfolio Trader egy helyen biztosítja, ami a kereskedéshez kell.

Kereskedési oktatás

Kiváló kereskedési platformok

Kereskedési ötletek a TraderSzobában

Rovatok