Index Vakbarát Hírportál

Fiatalos bőr - hatékonyan!

2013. április 8., hétfő 13:59

Problémás vagy érettebb a bőre? Mélyebb ráncai vannak? Még a nyár előtt visszanyerheti bőre eredeti frissességét az Oxygen Medical esztétikai bőrgyógyászatán!

Érettebb a bőre?

Ebben az esetben leginkább az ELOS technológia válhat be, amely egyesíti a lézer és a rádiófrekvencia hatásait. A rádiófrekvencia a bőr mélyebb rétegeit felmelegítve, megsokszorozza a lézer terápiás hatását és a bőr saját kollagén termelését indítja be. A kezelés során elsődlegesen megtörténik egy színkorrekció, vagyis eltűnhetnek a rozácea jelei, a pigmentfoltok és az arcon lévő értágulatok. A lézer azonnal összehúzza a kollagénrostokat, és néhány kezelés után már látványosan feszesíti a bőrt.

Problémás a bőre?

A dermaroller jó választás ez kitágult pórusok, aknés bőr, hegek, pigmentfoltok és fokozott faggyútermelés esetén. A dermaroller egy apró tűket tartalmazó henger, melynek orvosi változatában a tűhosszúság 1,5 mm, ezáltal a bőr mélyebb rétegeibe hatol.  Az apró szúrások fokozzák a kollagénszintézist, a hatékonyságot pedig a bejuttatott mezoterápiás szerek (hiarulonsav, vitaminok, revitalizáló anyagok) növelik. A kezelést követően azonnal elsimulnak az apró ráncok, a hosszú távú hatás két hónap múlva jelentkezik.

Mélyebb ráncai vannak?

A Botox nevű készítmény relaxálja a kezelt izmot, tehát azért tűnhetnek el például a homlokráncaid, mert nem lehet összehúzni az ott lévő izmokat. Az injekciók hatása 4-6 hónapig tart, de a Botoxnak preventív hatása is van, hiszen ha egy terület nem ráncolódik, akkor ott mély ráncok sem alakulnak ki. A hialuronsavas feltöltéssel elsősorban az orr-ajak barázdát, homlokráncokat, száj körüli ráncokat lehet azonnal finomítani, a hatás fél-egy évig is eltarthat.

Az Oxygen Medical esztétikai bőrgyógyászával konzultálva kiválaszthatja a megfelelő és hatékony kezelést vagy kombinációt. Az orvosi kezelések hatékonyságát egészen biztosan nem pótolhatják a kozmetikai eljárások, válassza a professzionális megoldást!

Jelentkezzen be most, hogy bőre fiatalosabb, ragyogóbb lehessen, nőiessége kiteljesedhessen – akár már a nyári vakáció előtt!

www.oxygenmedical.hu

Rovatok