Index Vakbarát Hírportál

Oxygen bérlet + wellness hétvége

2013. április 11., csütörtök 14:45 | tizenegy éve frissítve

Ha szeretné magát elkötelezni az egészséges életmód mellett, itt az alkalom! Amennyiben éves bérletet vásárol az újpesti Oxygen Wellness Központba, kétszemélyes wellness-hétvégét kaphat ajándékba.

Az egészséges életmód kellemes is lehet

Régen leáldozott már annak az elképzelésnek, miszerint az egészséges, sportos életmód csakis lemondásról és kínlódásról szól. Az Oxygen Wellness Központokban minden elérhető, ami kellemessé, hatékonnyá teheti a magunkra fordított időt és munkát. A három központ mindegyike hatalmas és modern gépparkkal, profi személyi edzőkkel, hangulatos csoportos órákkal, színvonalas gasztrokínálattal, szépségszalonnal rendelkezik. Naphegyen és Újpesten továbbá minden igényt kielégítő, medencével, szaunaparkkal felszerelt wellness-részleg és modern orvosi központ is várja a vendégeket.

Aki tehát nem csak keményen szeretne edzeni, de kikapcsolódni, relaxálni, szépülni és gyógyulni is vágyik, három olyan exkluzív központot is talál Budapesten, ahol mindezt egy helyen megteheti.

Ajándék az elkötelezetteknek

Az újpesti Oxygen Wellness Központ most különleges ajándékkal is kedveskedik a vendégeinek. Aki ugyanis bizonyos napokon éves bérletet vásárol a központba, egy-egy wellness-hétvégével is gazdagabb lehet. (Az ajánlat az első 15 vásárlónál érvényes.)
Így nem csak az egészség, fittség és szépség egy évre szóló lehetőségéhez juthat hozzá, de egy nagyszerű voucher-t is kap a kellemes kikapcsolódáshoz, a tartalmas időtöltéshez, a szépüléshez és a gasztronómiai kalandokhoz - Noszvajon.

Mikor, hol, mit?

Ha 2013.04.01.-30. közt éves bérletet vásárol az újpesti Oxygen Wellness Központba, kétszemélyes, félpanziós wellness-hétvégét kap ajándékba a noszvaji Oxigén Hotel**** Zen & Spa felajánlásaként.  A hétvége 2013. december 20-ig, az előre egyeztetett időpontban érvényes, az ünnepi időszakok kivételével. Az ajánlat kizárólag egyösszegű fizetés esetén, kizárólag magánszemély részére érvényes!

Információk az akcióról

Rovatok