Index Vakbarát Hírportál

Gazdálkodj okosan!

2013. május 17., péntek 18:53 | aznap frissítve

Tudta Ön, hogy honfitársaink többsége évente kevesebb, mint 60 percet foglakozik pénzügyeivel? Kevesebbet, mint amennyi időt nyakkendő-igazítással töltünk, vagy azzal, hogy az inget betűrjük a nadrágba, miközben minimális odafigyeléssel megtakarításaink több pénzt hozhatnának, illetve pénzügyi költségeinket is csökkentenénk.

Tapasztalataink szerint olvasóink jelentős része hiányos ismeretekkel rendelkezik a pénzügyek terén, ami nagyon sokba kerülhet, egy rossz pénzügyi döntés meghozatalakor. Nem az életkörülmények, hanem a döntéseink határozzák meg végzetünket, ami különösen igaz, a pénzügyekben, ahol a jó döntés sok pénzt hozhat. Ezért indítottuk el a Pénzcentrum Akadémiát, ahol megtanítjuk Önt pénzügyei kezelésére.

Jelentkezés a Pénzcentrum Akadémiára

Mit várhatok képzéstől?
A Pénzcentrum Akadémia képzésén három nap alatt megtanítjuk Önnek a pénzügyek alapjait, a tudatos pénzügyi életet.

Mire válik ön képessé akadémiánk elvégzése után?
Nem csak költ, hanem gazdálkodik. Tudatosan választ a pénzügyi termékek közül, ismeri a bankok, biztosítók, brókercégek termékeit.

A tanfolyam ára a 3 napra csupán 26,200 Ft. Megtanul mindent, ami a magyar oktatási rendszerből kimaradt, de a sikeres élethez tudni kell!

Jelentkezés a Pénzcentrum Akadémiára

Ha jól dönt, célhoz ér, a jó döntés alapja a tapasztalat, tapasztalattal pedig a rossz döntések is szolgálnak, de jobb, ha az ember nem a saját kárán tanul. A Pénzcentrum Akadémia tandíja az első jó döntés alkalmával többszörösen megtérül, így vélhetően ez a 26,200 Ft lesz élete legjobb befektetése.

3 hétvégi napon 10:00-16:00-ig.
2013. május 26, június 1, június 8


Kérdéseire kollégánk örömmel válaszol:
email: akademia@penzcentrum.hu
Tel.: 1 428 9092

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja

Rovatok