Index Vakbarát Hírportál

Strandolj az Oxygenben!

2013. június 17., hétfő 14:25 | tíz éve frissítve

Nincs kedved nyomorogni a városi strandokon vagy hétvégén araszolni a dugóban a Balaton felé? Az újpesti Oxygen Wellness napozóterasszal, a naphegyi központ pedig kedvezményes hétvégi bérlettel vár!

Ejtőzés a napozóteraszon

A jaccuzi meleg vizében lassan elernyednek fáradt izmaid, és érzed, ahogy a víz feloldja a munkahelyi stressz okozta utolsó izomcsomót is a válladban. A medencében eltöltött idő után egyre vonzóbbá válik a napozóterasz narancssárga nyugágyaival, rózsabokraival és örökzöldjeivel. A fedett udvar maga a béke szigete és csak néhány lépés a medencétől. 650 négyzetméter privát nyugalom, ejtőzéshez, napozáshoz és a hónapok óta olvasott könyv vágyott befejezéséhez.

Lazítás a wellness részlegben

Szinte észrevétlenül ellenállhatatlan vágy fog el a tengerparti nyaralás felelevenítésére, így megcélzod a wellness részleg tengeri klímakabinját. A tengeri só illata körbeleng, és átitatja a pólusaidat, felfrissít. Jöhet egy kis nyugtató aromaterápiás szaunázás vagy egy vérpezsdítő szauna felöntés, csak választani kell. Az újpesti Oxygen Wellness az itthoni nyaralás minden kellékével vár!

Wellness élmény egész nyárra

Kétnapos wellness-hétvége helyett válaszd az egész nyáron át tartó wellness élményét, és nyaralj az Oxygen Wellness Naphegy Központban! Wellness, fitness, napozás Budapesten!

Takaríts meg a 7000 forintos napijegyből 4000 forintot látogatásonként, és válaszd 5 alkalmas hétvégi bérletünket mindössze 15.000 forintért! Az 5 alkalmas bérlet keretében, hétvégenként a wellness részleg korlátlan használata mellett a fitness nyújtotta kardió és erősítő szolgáltatásokat veheted igénybe, valamint alkalmanként egy aerobic vagy más csoportos órán is részt vehetsz augusztus 31-ig.

Az újpesti és naphegyi napozóteraszokkal és a hétvégi bérlettel kapcsolatos bővebb információk:

www.oxygenwellness.hu

Rovatok