Index Vakbarát Hírportál

Wellness-belépő fogtömés mellé!

2013. június 24., hétfő 11:30 | tíz éve frissítve

Válassza az Oxygen Fogászat fogmegtartó vagy fogpótló kezeléseit, és pihenje ki fáradalmait az Oxygen Wellness Központban. Fogászatunkon bizonyos kezelések mellé most ajándék wellness belépő jár!

Mit kínál az Oxygen Fogászat a fogak megtartására és pótlására?

Professzionális diagnosztika

Az Oxygen Fogászaton a tapasztalt szakorvosi és asszisztensi csapaton kívül a legkorszerűbb műszeres diagnosztikai eszközök teszik lehetővé a professzionális diagnózist. A hagyományos szájüregi vizsgálaton túl a probléma mélységének feltárásához szükséges lehet a panorámaröntgen, amely láthatóvá teszi a rejtettebb szájüregi képleteket is. Hasonlóan magas színvonalú diagnosztikai eszköz a 3D CT, amely hihetetlen részletgazdagságú képet szolgáltat, így segítségével milliméteres pontosságú méréseket lehet végezni.

Általános fogászat

A megfelelő szájhigiéniás szabályok közé tartozik a rendszeres, évi kétszeri fogorvosi ellenőrzés. Az időben felfedezett problémák ellen sokat tehet a szakember, a professzionális szájhigiénés kezelés, a fogkövek eltávolítása, a fluoridbevitel növelése, az antibakteriális kezelések vagy a barázdazárás megakadályozhatják a későbbi visszafordíthatatlan folyamatok kialakulását. A kontrollok másik fontos feladata a szájüregi daganatok kiszűrése is.

Fogpótlások

Hiányzó, kopott vagy gyökérkezelt fogak esetében az esztétikus korona jelenthet kitűnő megoldást.  A hagyományos hídnál két vagy több pillér szükséges a foghiány áthidalására, az implantációnál (beültetésnél) pedig nincs szükséges a szomszédos fogak lecsiszolása sem, hiszen a koronát egy beültetett, csavar formájú műgyökér tartja meg. A fogak pótlásának professzionális lehetőségei közti választást a fogorvossal való konzultáció könnyíti meg.

Ha Ön az Oxygen Fogászaton végeztet fogkő-eltávolítást, tömést, gyökérkezelést, vagy koronát, hidat, implantátumot csináltat, egyalkalmas Oxygen Wellness belépőt adunk ajándékba.

Akciónk az újpesti Oxygen Fogászati Központban és az újpesti Oxygen Wellness-ben érvényes júliusban.
Bejelentkezni a fogászati központba 2013. 06. 25- től lehetséges.
A wellness belépő felhasználható 2013.08.15-ig.

www.oxygenfogaszat.hu

Rovatok