Index Vakbarát Hírportál

Akciós all inclusive bérlet!

2013. október 4., péntek 10:58 | aznap frissítve

Használd ki az alkalmat, lendülj formába kedvezményes áron! Már 20.000 Ft-ért vásárolhatsz egy havi Oxygen Wellness Gold bérletet az újpesti vagy a Fáy utcai központokba!

Hogyan?

- Ha ÚJ VENDÉG vagy (vagy nem jártál az Oxygen Wellness Központokban 2012. januárja óta), első alkalommal 20.000 Ft-ért vásárolhatod meg all inclusive (Aerobik+indoor cycling+fitness+wellness) bérletünket, mellyel 30 napig korlátlanul igénybe veheted Fáy utcai és újpesti központunk szolgáltatásait.

- Ha RENDSZERES VENDÉGÜNK vagy, és a mozgás elkötelezettje, szintén kedvező lehetőségeket kínálunk neked. Ha hosszabb távra vásárolsz bérletet, az általad választott szolgáltatások függvényében akár 20.000 Ft-nál olcsóbban is hozzájuthatsz a havi bérlethez. (Már 19.166 Ft/hó áron igénybe tudod venni Gold ̽ éves bérletünket, ha hetente 2-3-szor szeretnél járni, és az edzéseidet 15 óráig időzíted. Ha elszánt vagy, és heti 6-7-szer jönnél, ráadásul a nap bármely szakában edzenél, az ár maximum 30.800 Ft egy hónapra)

̽ Mit jelent a Gold bérlet?

Azt, hogy használhatod az Oxygen Wellness Központok fitness- és a wellness-részlegét, beléphetsz az aerobik órákra (bármilyen csoportos óratípusra), valamint az Indoor Cycling órákra is.

Mivel személyre szabottan igyekszünk kalkulálni a bérletek árát, igényeidhez igazított ajánlatainkért keresd értékesítőinket! Személyre szabott ajánlatot az alábbi linken tudsz kérni:

Személyre szabott ajánlat - Oxygen Fáy

Személyre szabott ajánlat - Oxygen Újpest

Az akció visszavonásig érvényes.

Rovatok