Index Vakbarát Hírportál

Ismét KarrierExpo a Corvinuson

2013. október 4., péntek 17:08 | aznap frissítve

A Budapesti Corvinus Egyetem az őszi állásbörzéjét október 9-10-én rendezi meg az egyetem Főépületében.

A KarrierExpo országos, integrált állásbörze diplomázóknak, frissdiplomásoknak és szakmai gyakorlatot keresőknek. Állások, gyakorlatok, képzések, továbbtanulás, életpálya-tanácsadás és karriertervezés – ezek a rendezvény kulcsszavai. Főként pénzügyi, marketing, értékesítési, informatikai, tanácsadási, logisztikai és számviteli területeken kínálnak a kiállító cégek szakmai gyakorlati és álláslehetőségeket.Idén interaktív előadások és prezentációk is színesítik a kétnapos rendezvényt, emellett személyre szabott tanácsadás, grafológia és céges felvételi tesztírások segítik az álláskeresőket a felkészülésben.

A Budapesti Corvinus Egyetem Vállalati Kapcsolatok és Karrier Irodája szerint fontos, hogy az intézmény a legjobb lehetőségeket biztosítsa a karrierépítéshez és összehozza a munkaerőpiac legfontosabb vállalati szereplőit a diákokkal. A szervezők nemcsak a Corvinusos hallgatókat célozzák meg, hanem az összes hazai felsőoktatási intézmény alap- és mesterszakos végzős hallgatóját és diplomását várják az állásbörzére. „Arra számítunk, hogy 40 felsőoktatási intézmény legalább 6-8.000 diplomázó, friss- és fiatal diplomás álláskeresője vesz részt a kétnapos rendezvényünkön” – mondja Andrási Monika, a Vállalati Kapcsolatok és Karrier Iroda igazgatója.

Akár az azonnali munkaerő-utánpótlás, akár a hosszú távú munkaadói márkanév építés a cél, a munkáltatók részéről elengedhetetlen az állásbörzéken való részvétel. Ugyanez igaz a hallgatókra is: érdemes minél hamarabb elkezdeni a tájékozódást és az állásvadászatot a börzéken is, hogy minél korábban megtalálják azt a munkahelyet, amely az elképzeléseiknek megfelel.

További, illetve aktuális információkat a http://www.facebook.com/KarrierExpo és a www.karrierexpo.uni-corvinus.hu/ oldalon olvashatnak!

Rovatok