Index Vakbarát Hírportál

Mondjon búcsút az izzadásnak!

2014. április 2., szerda 15:21 | tíz éve frissítve

Szeretne megszabadulni a kellemetlen verejtékezéstől? Visszaszerezné önbizalmát? Van hosszú távú megoldás: izzadásgátlás Botox kezeléssel! Most akciósan az Oxygen Medicalban!

A kóros izzadás lerombolja az önbizalmat

A verejték alapvetően színtelen, szagtalan, csak akkor válik kellemetlen szagúvá, ha baktériumok szaporodnak el benne, illetve ha olyan táplálékot, gyógyszert fogyasztasz, amely a verejtékmirigyeken keresztül választódik ki, mint a fokhagyma, az alkohol, a B- és a C-vitamin. Emellett sokakat érint a kóros izzadás, a hiperhidrózis, amely – érthető okokból – lelki problémákhoz, akár depresszióhoz is vezethet. Ráadásul a főként tenyéren, talpon és hónaljban jelentkező izzadást a stressz csak fokozza.

Elérhető a tartós megoldás

Elsősorban a hónalj és egyes esetekben a tenyér túlzott izzadásának kezelésére alkalmazható a Botox injekció, ami akár egy évig tartó hatást is eredményezhet. A kezelés minimális kellemetlenséggel jár, helyi érzéstelenítés nem szükséges. A közel félórás beavatkozás csak igen ritkán jár mellékhatással. Szükség esetén a kezelés 8-10 hónap múlva biztonságosan megismételhető. Az injekció beadása után 3-5 nappal kezd érvényesülni a hatás, és két hét múlva már búcsút is mondhat a zavaró verejtékezésnek!

AKCIÓ!

Ha most jelentkezik be az Oxygen Medicalba, a két hónalj kezelése az árlistás 125.000 Ft helyett csak 85.000 Ft!*

Az akció időtartama: 2014. március 1.- április 30.

További információ: www.oxygenmedical.hu

* feltüntetett ár irányár, amely orvosi konzultációt követően (a terület nagyságától és az izzadás mértékétől függően) változhat.

Rovatok