Index Vakbarát Hírportál

A zene legyen veled!

2014. július 3., csütörtök 16:49

Vedd fel a ritmust a Telekom új Music díjcsomagjaival, mellyel hozzáférést nyersz a korlátlan zenei élményeket biztosító Spotify Premium szolgáltatáshoz!

A zene feltölt, felhangol és motivál. Legyen szó éppen egy esti vacsora közben lágyan szóló jazz muzsikáról, vagy napindító, energizáló pop számokról, netalán délutáni relaxációhoz illő elektronikus zenéről, vagy akár éjszakai tomboláskor dübörgő heavy metalról, a zene az életünk fontos része. A rádiók azonban sokszor a reklámokkal megszakított, néhány slágeres műsorkínálatukkal nem elégíthetik ki a ritmusrajongók elemi vágyait, de az éppen aktuális élethelyzetnek, hangulatnak megfelelő zenék lementegetése is problémás lehet.

A Spotify Premium szolgáltatása viszont tökéletes megoldást, szinte korlátok nélküli minőségi zenehallgatást biztosít, különleges extrákkal kiegészítve. Mindezt most már a Telekom Music díjcsomagjaiban is elérheted!

A Spotify egy olyan felhő alapú zenei streaming szolgáltatás, amelynek segítségével a zeneszeretők számok millióit érhetik el, legyenek éppen otthon, házibuliban vagy akár a fitness teremben – csupán internetkapcsolatra és egy regisztrációra van szükségük hozzá. A szolgáltatás révén nem kell többé sem időt pazarolni a kedvenc számok begyűjtésére, sem elfoglalni velük a számítógép, okostelefon vagy egyéb digitális eszköz tárhelyét, hiszen a felhőben tárolt, több mint 20 millió zeneszám bármikor, bárhonnan azonnal streamelhető!

A zenei felfedezést is segíti a szolgáltatás: toplistákról hallgathatjuk meg az aktuálisan legkedveltebb rock, elektronikus, vagy akár R&B zenéket, vagy kedvünkre válogathatunk a nap Spotify slágerei közül. A böngészésére további lehetőség van előadók, albumok, vagy barátok lejátszási listái alapján is.

Az egyéni preferenciák szerint kialakított saját lejátszási lista mellett pedig ezernyi szerkesztett lista áll rendelkezésünkre, hogy pillanatnyi hangulatunk vagy élethelyzetünk alapján élvezhessük a zenét: napindító, dinamizáló vagy éppen chillout listák mellett például edzéshez, vacsorához és naplementéhez illő zenei összeállítások közül is csemegézhetünk.

A Spotify Premium révén a zenehallgatás valódi közösségi élménnyé is válhat: a regisztráció egyszerűen a Facebook fiók segítségével elvégezhető, s így a zeneszámok, elmentett listák vagy kedvencnek jelölt albumok könnyen megoszthatóak a hírfolyamban, így a zenei felfedezésben közvetlen ismerőseink is segítségünkre lehetnek.

Ha fontos számodra, hogy igazán jó minőségben, adatforgalmazás és reklámmegszakítás nélkül hallgasd kedvenc zenéidet, vagy zavar, ha egy-egy albumról, lejátszási listáról nem választhatsz konkrét dalokat, hanem azokat csak a véletlenszerű lejátszási listáról hallgathatod, akkor érdemes olyan okostelefonhoz ajánlott díjcsomagot vásárolnod, amely hozzáférést biztosít a Spotify Premium szolgáltatásához. A Telekom Music díjcsomagjai a zenehallgatás valódi élményét biztosítják: reklámok megszakítása nélkül, kiváló hangminőségben élvezheted kedvenc zenéidet, akár internetkapcsolat nélkül, offline üzemmódban is. Ha pedig a Music M díjcsomagot választod, korlátlanul hallgathatsz zenét, és mellé korlátlan beszélgetést és korlátlan számú SMS-t kapsz.

A Telekom Music díjcsomagjainak részletes feltételeiért keresd fel a www.telekom.hu/zene oldalt.

Rovatok