Index Vakbarát Hírportál

Tűzijáték a Tabán felett!

2014. augusztus 11., hétfő 10:11 | kilenc éve frissítve

Ünnepelje augusztus 20-át a Locavore Étterem Panoráma Teraszán, ahol felhőtlen szórakozás várja az egész családot. Grillcsemegék, koktélbemutató, tombola, jazz és Tolvai Reni koncert.

A Tabán felett elterülő grillteraszról egyedülálló panoráma nyílik a Gellért-hegy, az Erzsébet híd és a Budai Vár övezte Duna szakaszra, így a folyó menti tűzijáték parádé egészét beláthatják a nézők.

A tűzijáték előtt a kicsiket animátorok szórakoztatják, miközben a szülők különböző mixer trükköket, koktélkészítési fortélyokat leshetnek el a Bols Akadémia mixereitől vagy asztrológiai tanácsadáson vehetnek részt. A Locavore-Spatrend grillvacsora keretében hagyományos erdélyi mics, fóliában sült lazac és bárány pljeskavica közül válogathatnak a vendégek, a háttérben Iván Szandra és Jász Andris koncertje szól. A tűzijáték utáni tombolasorsolás fődíja egy új Mercedes Benz C-osztály hétvégi tesztvezetése a Pappas Auto jóvoltából!

A részletes programért és vacsoramenüért látogasson el honlapunkra: www.locavore.hu

Dátum: 2014. augusztus 20. (szerda) 18:00

Helyszín: Locavore Étterem Panoráma Terasz – 1016 Bp., Naphegy u.67.

Jegyárak: Felnőttjegy elővételben (2014. aug. 15-ig): 15.000 Ft utána 18.000 Ft

Gyerekjegy: 6.000 Ft

A rendezvénnyel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért forduljon az étterem munkatársaihoz a rendezveny@locavore.hu email címen vagy +36 1799 0401 telefonszámon.

Rovatok