Index Vakbarát Hírportál

Gyilkosság az étteremben

2014. szeptember 16., kedd 12:43 | aznap frissítve

A revü legfényesebb csillaga gyilkosság áldozata lesz az egyik neves budai étteremben, ami egy a művészvilágot teljesen felforgató nyomozáshoz vezet. Intrika, meglepő fordulatok, sötét titkok.

2014. szeptember 27-én este a Tabán tetején található Locavore Étteremben találkozik a gasztronómia és a színház misztikus világa A dizőz halála című előadás keretében. A vacsoraszínház társulatának előadásában az 1920-as évek éjszakai lokáljainak és félvilági szereplőinek sejtelemes világa elevenedik meg, Vörös Róbert rendezésében.

A kevésbé borzongató élményekre vágyó színházrajongók, október 3-án este a János vitéz daljáték születésének hol epikus, hol tragikomédiába illő háttértörténetével ismerkedhetnek meg, miközben fel-felcsendülnek a jól ismert melódiák. A vérbő humor, a játékos és huncut színészi játék az 1900-as évek színészi stílusát is elénk varázsolja, például, ahogy Fedák Sári, műbajuszát kackiásra pödörve, ostorát csattogtatva, a közönség elé lépve harsogja, hogy ő a bojtárgyerek...

A Locavore Étterem őszi programkínálatában a vacsoraszínház mellett az élőzenei estek, jazz koncertek, bor- és koktélvacsorák és stand up show-k váltják egymást.

Lessen be éttermünkbe, hiszen a Locavore-ban még a szomorkás őszi esték sem unalmasak!

Lapozzon bele program- és ételkínálatunkba a www.locavore.hu weboldalon.

Rovatok