Index Vakbarát Hírportál

Laborvizsgálat beutaló nélkül!

2014. október 3., péntek 14:50 | kilenc éve frissítve

Sürgősen szüksége van egy laborvizsgálatra, de nincs ideje sorban állni a beutalóért, a vizsgálatért és a leletekért? Válassza az Oxygen Medical-t – gyors, megbízható, pontos és most AKCIÓS!

A laborlelet az első lépés egy összetett diagnózis kialakításában, amely a szervezet mélyén zajló folyamatokról ad egyértelmű és részletes információt. Az Oxygen Medical-ban a laborvizsgálatok teljes folyamatának szervezését biztosítjuk.

Akciós nagyrutin laborcsomag

Zavaró panaszai, kellemetlen tünetei vannak, vagy csak szeretne megbizonyosodni az egészsége felől?

Vegyen részt akciós nagyrutin laborvizsgálatunkon, várakozási idő és beutaló nélkül!

Most 12.500 Ft helyett csak 8.000 Ft!

Tartalma: Vérvételi díj, Glukóz, Nátrium, Kálium, Kalcium, Magnézium, Karbamid, Kreatinin, Húgysav, LDH, CRP, Koleszterin (összes), Foszfort, Összfehérje, Albumin, Koleszterin LDL, Koleszterin HDL, Trigliceridek, Bilirubin, GOT (aszpartát-amino-transzferáz - ASAT), GPT (alanin-amino-transferáz - ALAT), GGT (gamma-glutamil-transzferáz), Alkalikus foszfatáz, Kreatin-kináz (CK), Süllyedés meghatározása, Mennyiségi vérkép meghatározása, Minőségi vérkép, Vas meghatározása, Vizelet általános vizsgálat (10 param.), Vizelet üledék vizsgálat, Thyreoidea-Stimuláló Hormon (TSH)

Az akció az újpesti és naphegyi központban is érvényes. Előzetes bejelentkezés szükséges.

További információ: http://www.oxygenmedical.hu/labordiagnosztika-szakterulet

További elérhető vizsgálatok:

A vérvétel és a vizeletvizsgálat a labor vizsgálat első lépése a diagnózis kialakításához, komplex ellátás a vérvételtől a lelet kiadásáig minden nap az Oxygen Medical magánorvosi központban.

Jelentkezzen be most labor vizsgálatra magánorvosi központunkba! www.oxygenmedical.hu

Rovatok