Index Vakbarát Hírportál

Gasztro élmények Locavore módra

2014. október 10., péntek 15:27 | kilenc éve frissítve

Gasztro programok kínálatában nincs hiány Budapesten, legyen az egy borvacsora vagy ízek kavalkádja. Választásunk sokszor a kreatív programokra vagy élményekre esik.

Éppen ezért a budai Locavore étterem páratlan eseményeket álmod és valósít meg, melyek igazi kulináris pillanatokkal várják a vendégeket októberben is.

Konyak a pohárban, konyak a fogásban!

Ha konyak, akkor szivar és angolos elegancia – sokaknak ez jut először eszébe. De a Locavore-ban ennél jóval többről van szó. Ha szeretné megismerni a régi hagyományok mellett a konyak titkait, itt lesz rá lehetősége. 2014. október 22-én első alkalommal mutatja be Cointreau különlegességekre hangszerelt koktél estjét Ódor András bártender. A hol bohém, hol elegáns italokhoz az étterem főszakácsa egy ízig-vérig Párizs szellemét idéző menüsort társított, ahol az ételek visszatükrözik az italok ízvilágát. A kulináris csodák után Bagi-Nacsa páros fergeteges humora tovább fokozza az est könnyed hangulatát.

„BORÁSZ A ZONGORÁNÁL” ÖRÖKZÖLD  MELÓDIÁK NEW YORKTÓL BUDAPESTIG

Különleges borok különleges tálalásban. A zenét sokszor párosítják a borral, hiszen mindkettő alkotó folyamat eredménye és a végső benyomás igazi élményt ad mindenkinek. Ritkán adatik meg, mikor két élmény egy személyhez kötődik, mikor a borász maga a zenész is.

Kalandos  világköri  út  után,  most  a  Káli-medencében  a Liszkay Borkúria tulajdonosa, személyesen  mutatja  be borait,  kíséri az  estet zongoráján, elmondja  50 év  kalandjait a  nagyvilágban. Ha Ön is szeretne egy rendkívüli élmény részese lenni, legyen vendégünk 2014. október 30-án este a Locavore étteremben. A díjnyertes monoszlói borász 6 borkülönlegessége mellé Halász István, a Locavore Étterem Konyhafőnöke 6, a borok zamatát idéző fogást álmodott meg. A méltán híres vörösborok mellett kiváló száraz fehér bor és friss, ribizlis aromájú rosé is terítékre kerül.

A koktél- és a borvacsora programját megtalálja a www.locavore.hu weboldalon.

Asztalfoglalás: +36 (1) 799 0401, rendezveny@locavore.hu

Rovatok