Index Vakbarát Hírportál

BUM – Őszi Tematikus Séták - 2014. október 18-19.

2014. október 13., hétfő 13:15 | aznap frissítve

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, a BUM Nonprofit Kft. és a Bevásárló és Tematikus utcák közösen szervezik 2014. október 18-19.-én „BUM – Őszi Tematikus Sétákat”, melynek keretén belül 8 helyszínen 17 szakképzett idegenvezető által vezetett sétán lehet megismerni az egyes bevásárló és tematikus utcákat.

A sétákkal szeretnék felhívni az emberek figyelmét mindazon értékekre (építészeti, irodalmi, gasztronómia és kulturális), melyek mellett nap, mint nap elsétálunk. Azonban a jelen kort sem kívánják kihagyni, így az utcákban lévő néhány vállalkozáshoz (galéria, étterem, szálloda stb.) is betérnek a sétán részt vevők.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elhivatott a vállalkozások segítése és támogatása mellett, így mindent megtesz azért, hogy iránytűként szolgáljon számukra a gazdasági életben.

A kereskedőknek, üzlettulajdonosoknak, a helyi gazdasági élet csaknem minden szereplőjének és a vásárlóknak is elsődleges érdeke az élhető városi környezet megteremtése. Ebből a meggyőződésből hozta létre 2013-ban a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, a BUM - Bevásárló és Tematikus Utcák Menedzsmentjét.

A menedzsment a meglévő fővárosi bevásárló és tematikus utcák erősítésével és az ilyen kezdeményezések feltárásával, összefogásával végzi közhasznú tevékenységét. Ezek az utcák mind egy-egy gazdasági/üzleti fejlesztési területet jelentenek, az ott dolgozó vállalkozások, területi önkormányzatok, befektetők és tulajdonosok egymásra utalt közösségében.

A BUM Nonprofit Kft célja, hogy segítse és fejlessze a célterületek kereskedelmét, csökkentse az ott lévő üres üzletek számát és növelje az utcák látogatottságát. Ezen kívül pedig összehozza mindazon szereplőket, akik közösen dolgoznak a fővárosban, a kereskedelem és a turizmus fejlesztéséért.

Hétvégi programok röviden:

2014. október 18. szombat

2014. október 19. vasárnap

A séták regisztrációhoz kötöttek. Regisztrálni a info@bevasarloutca.hu

e-mail címen lehet, október 16-ig.

A programok változtatásának jogát fenntartjuk!

További információk a BUM tevékenységéről:

www.bevasarloutca.hu

www.facebook.com/bumhu

Rovatok