Index Vakbarát Hírportál

Sikerre ítélve

2014. október 20., hétfő 10:09 | kilenc éve frissítve

Jó ötlet és tenni akarás. Ha ezek megvannak, akkor már csak kitartás kell, és ha felkeresed az MFB Csoportot, akkor megbízható, sokoldalú segítségre lelsz a megvalósításban.

Kétféle diákhitel segít felsőfokú tanulmányaid közben. A Diákhitel1 szabadon felhasználható, kamata pedig most kisebb, mint megalapítása óta bármikor, a Diákhitel2 pedig fedezi a tandíjadat, s kamata nem emelkedik 2% fölé, ezt garantálja az állam.

A felsőfokú tanulmányaid után kreatív ötleteid megvalósíthatóságáról magad is meggyőződhetsz. Sokan ilyenkor adják fel, mivel a végeláthatatlan pénzügyi konstrukciók között nem képesek megtalálni a vállalkozásuk sajátosságaihoz legjobban illeszkedő finanszírozást. Pedig van rá pénz! Csupán jó helyen kell keresni. Az MFB Csoport tagjai, köztük például az MFB INVEST azért vannak a piacon, hogy segítsenek a magyar vállalkozók innovatív ötleteinek megvalósításában:

És akkor sem kell megijedni, ha nincsen elegendő saját fedezeted a hitelhez.

A Garantiqa Hitelgarancia Zrt. (amely szintén az MFB Csoport tagja) nagyszerű pénzügyi partner a kezességvállalásra. Gyors, megbízható bírálattal pár napon belül értékeli a kérelmedet, szinte mindegy, melyik kereskedelmi banknak adtad is be.

Az MFB Csoport minden ígéretes ötlet mellé odaáll, legyen szó akár tanulmányaid támogatásáról, vállalkozásod beindításáról, fejlesztéséről vagy kezességvállalásról. Mi azért vagyunk, hogy a magyar vállalkozók sikeresek legyenek, mert vállalkozásod sikere az egész ország sikere!

Rovatok