Index Vakbarát Hírportál

A Locavore-ban MINDEN EGY HELYEN

2014. november 19., szerda 14:11 | aznap frissítve

Karácsonyi rendezvények a Tabán tetején!

A karácsonyi rendezvények ideje is elérkezett és sok cég nagy dilemma előtt áll...

A régi jól bevált helyszínt válasszák vagy vállalják az új keresésével járó macerát, a felelősséget és rizikót?

Az év vége közeledtével a cégek karácsonyi eseményüket tökéletesnek képzelik el és szeretnék, ha minden flottul menne.

Ez az az alkalom, amikor az éves eredményeket, a kollégákat is ünneplik és talán ez az utolsó olyan összejövetel, amikor mindenki közösen jól érezheti magát és kiengedheti az év folyamán felgyülemlett fáradt gőzt!

Mindehhez a megfelelő helyszínt megtalálni nem könnyű feladat. Fontos szempont a lokáció, a helyszíni adottságok, az árfekvés és a szolgáltatások színvonala is. Idő hiányában sokszor a már ismert és jól bevált megoldások mellett teszik le voksukat, de kiemelt időszakban ez sem történik zökkenőmentesen, ha foglalt a kedvenc hely.

Budapesten egyre másra nyílnak az új gasztronómiai- és rendezvényhelyszínek, kiszolgálva az események folyamatosan növekvő széles skáláját.

A budai Locavore étterem pazar kilátással, ínyenc fogásaival és rendkívüli borválasztékával a Tabán egyik gyöngyszeme és adottságainak köszönhetően remek helyszíne lehet karácsonyi rendezvényének. A Locavore-ban mindent egy helyen megtalál, legyen szór a tökéletes karácsonyi menüről vagy a meghitt környezetről. Stábunk hitvallása, hogy minden vendégünk pozitív élményekkel távozzon a Locavore-ból és ne legyen kérdés a választás, ha újra egy rendezvény kerül terítékre vagy csak finom ízekre vágynak!

A döntés Önnél van, a megoldást mi tálcán kínáljuk!

Tradicionális konyha újragondolva!

Locavore avagy az éttermi kínálatban és konyhában hazai termékek és termelők előnyben!

Ajánlatkérés - Deierl Anita

+36 (20) 234 3659

deierl.anita@locavore.hu, www.locavore.hu

Rovatok