Index Vakbarát Hírportál

Tabáni műhelytitkok…

2015. február 13., péntek 13:59 | kilenc éve frissítve

Locavore a kulisszák mögül

Trükkök, tippek, tanácsok - a borválasztás művészete...

Új étlap – különleges ízkombinációk...

Csak kérdezniekell – a chef válaszol...

A budai Locavore Étterem lehet, hogy sokak számára ismerős már, de nekik és főleg új követőinknek is tartogatunk meglepetéseket.

Adott egy pazar kilátással rendelkező tökéletes helyszín, egy modern konyhafilozófia, egy vállalkozó kedvű, kísérletező chef és persze a mindenre nyitott vendégek.

Az évkezdetek az újításokról, a felfedezésekről és mindezek alapján a különleges kínálatról szólnak. Nem történik ez másként a Locavore-ban sem. Halász István chef megálmodta, kitalálta és kitálalta a szezon legeredetibb ízeit... Ebédeljen vagy vacsorázzon velünk és eközben garantáltan kiderül, melyek is ezek...

Hihetetlen, de a friss spenót és az egzotikus kókusz csodálatos összhangba kerülnek tányérunkon (Zöldcurry-s spenótleves kókusztejjel és tésztarúddal). Így az előétellel meg is lennénk. Főételként a pisztráng és a lencse párosításaként “Grillezett pisztrángfilé szalonnás lencsemártással” a következő fogás. Ha még fér belénk a csokoládé és a karfiol kettőse koronázza meg a menüt (Csokoládé brownie vaníliás kávémártással és édes karfiolrózsával).

Mit igyunk ehhez a fenséges menühöz? Mi mást, mint kézműves borokat Kovács Antal sommelier, a pincearon.hu és Nyolcas Ádám (nyolcasbor.hu) ajánlásával.

Adjunk még ehhez egy csipetnyi jókedvet, minőségi kiszolgálást és garantáltan emlékezetes élményben lesz részünk...

És ha ezek után még maradtak kérdései, a chef szívesen válaszol mindenre február 27-én18:00 – 21:00 között “Kóstolj és kérdezz!” interaktív gasztro esten a Locavore-ban, ahol Halász István séf minden titkára fény derül.

Asztalfoglalás: info@locavore.hu, Budapest, 1016, Naphegy u, 67., 799 0401

Jó étvágyat kívánunk!

Rovatok