Gasztro Moments újra a Locavore Étteremben... Vendégünk ifj. Szepsy István és a Szt. Tamás pincészet
Ha szereti a ritkaságokat... ha találkozna az alkotókkal... ha különleges helyen vacsorázna... és ha mindezt egyszerre szeretné... Március 26-án a Locavore étteremben a helye...
Egyre nagyobb az igény és a kínálat is borvacsorák terén, és sokszor a széles kínálatban könnyedén elveszünk. Legyen szó már ismert és kedvelt ízekről vagy borászatokról, a vendégek inkább a ritkaságokat keresik és ha mindezt egy különleges környezet is megkoronázza, ott a pont az i-n és a döntés már meg is történt.
Ha Ön újdonság kereső, vagy éppen a Tabán szerelmese, a Locavore étteremben március 26-án 19:00 órától a Szent Tamás pincészet közreműködésével mindezt ki is próbálhatja.
A budai Locavore étterem a Tabán egyik gyöngyszeme, egy olyan találkozási pont, ahol az étkezés kulináris élmény is egyben és a tradicionális magyar konyha ízeit modern tálalásban kóstolhatja meg.
A Locavore azonban nem csak a naphegyi étterem hangzatos neve, de egy amerikai eredetű fogalom, filozófia, mely az étterem csapatának minden tagjának hitvallása is. Egészen pontosan egy régi-új szemlélet és törekvés, hogy minél több helyi gazda által előállított alapanyagot használjunk a konyhában.
Éppen ezért esett választásunk egy olyan borászatra, akik a családi tradíciókat követve igazi ritkaságokat alkottak.
Stábunk küldetése, hogy minden vendégünk pozitív emlékekkel távozzon a Locavore-ból és ne legyen kérdés a választás, ha különlegességekre vágynak. Mindemellett a Locavore-ban az ízek intenzívek, az alapanyagok frissek, a borválaszték egyedülálló és a fogások kombinációit modern köntösben élvezheti!
Tehát ha finom borok, akkor Locavore, Szent Tamás pincészet és március 26., 19:00 óra.
Tradicionális konyha újragondolva!
Locavore avagy az éttermi kínálatban és konyhában hazai termékek és termelők előnyben!
info@locavore.hu, www.locavore.hu , 1016, Budapest, Naphegy u 67., (06 1) 799 04 01