Index Vakbarát Hírportál

Színek, friss ízek és tavasz a Locavore-ban

2015. április 8., szerda 13:10 | kilenc éve frissítve

Itt a Tavasz, a Tabáni Tavasz. A zöldbe boruló budai domboldal, a virágzó gyümölcsfák, a madárcsicsergés, a pesti oldal panorámája vonzza a sétát kedvelő budapesti kirándulókat. És persze a tiszta levegőjű séta meghozza az étvágyat is.

Hová is menjünk? Hol csillapítható az éhség? A tavasz beköszöntével a piacokon, termelőktől beszerzett, színes, friss zöldségeket felhasználó éttermek közül a Locavore ízei a legmeggyőzőbbek. A meghatározó színek, legyen szó akár a zöldről, sárgáról vagy pirosról, a Locavore étlapján életre kelnek. A szezonális zöldségek a Locavore Chéfjének kreatív vezénylete által különleges menüsorokat eredményeznek. Nemcsak a látvány lenyűgöző, hanem a különféle minőségi húsok, a házi baromfi, a sertés, a marha legízletesebb részei változatos étkek sorában jelennek meg a tavaszi étlapon. És akik a könnyedebb fogásokat részesítik előnyben? Hát persze, hogy ők is élvezhetik a Locavore újításait, a salátabárt és a könnyed előételeket. Nem is tudom, hogy válasszunk – mitől lesz tökéletes a tavaszi életérzéshez legjobban illő menüsor. Az már biztos, hogy ide nem elég egyszer eljönni. A hetente változó business menü és napi ajánlat választékában üzleti megbeszéléseinket is ide szervezhetjük, hogy minél többször élvezhessük a természet és a kreatív konyha remekeit.

Ha tehát tavasz, akkor Locavore Étterem a Tabán tetején... És hogy mitől akar majd újra és újra visszatérni? Talán a Locavore szerviz, a pazar tálalás, a csodás levegő, a terasz kínálta kényelmes és elegáns környezet... Na meg az utánozhatatlan Locavore érzés... igen, ez az igazi Tabáni Tavasz, és igen, ez a igazi Locavore menü.

Rovatok