Index Vakbarát Hírportál

Szeptember 6-án, vasárnap nyitva lesz az ÁRKÁD Bevásárlóközpont!

2015. augusztus 27., csütörtök 09:42 | aznap frissítve

Őszi trendek, kuponnapok és ÁRKÁD!

Gardróbfrissítéskor felvetődik a kérdés, hová is menjünk vásárolni, mert a vágyott ruhadarabok mennyiségét bizony a pénztárca vastagsága is meghatározza. Van egy hely, ahol évente 3 alkalommal, különleges kedvezményekkel vásárolhatjuk meg a szezon legújabb darabjait; ez a hely nem más, mint a budapesti ÁRKÁD!

Az Örs vezér téri bevásárlóközpontban évszakról-évszakra megrendezésre kerülnek az ÁRKÁD saját szervezésű kuponnapjai. A nemrég megújult ÁRKÁD kiváló helyen, hazánk egyik legnagyobb eladóterével várja látogatóit, 2015. szeptember 2. és 6. között pedig újra kuponnapokat rendez, hogy hatalmas kedvezményekkel csábítsa a vásárlóközönséget.

Az ÁRKÁD kuponnapok minden évszakban nagy sikert aratnak, és nem csak a vásárlók, hanem az üzletek is örömmel vesznek részt a kedvezménysorozatban; évről-évre egyre több üzlet csatlakozik, és kínál nagy engedményeket kollekcióiból.

A kuponnapok sikerére való tekintettel, ez alkalommal az ÁRKÁD vasárnap 21 óráig várja vásárlóit!

A Te álmaid, a Te stílusod!

Ars poeticájuk, „A Te álmaid, a Te stílusod” nem csak egy hangzatos szlogen, hanem valós ígéret és cél is. Ahogy a televíziós reklámjukban is láthatod, az ÁRKÁD az a hely, ahol az álmok valóra válnak, és mindenki megtalálja a hozzá leginkább passzoló stílust. Így lesz ez idén ősszel is!

Hogyan szerezd meg a kuponokat?

A kuponokat az ÁRKÁD honlapján találod. Töltsd le a kuponokat, nyomtasd ki őket és irány az ÁRKÁD! Akkor is megkaphatod kuponjaidat, ha hirtelen kap el a vásárlási hév, mert a bevásárlóközpontban a kuponnyomtató standnál azonnal átveheted a kedvezményes szelvényeket.

Szóval? Van már tökéletes őszindító programod?

Mi tudunk egyet!

ÁRKÁD Kuponnapok

2015. szeptember 2. és 6. között, vasárnap is!

Rovatok