Index Vakbarát Hírportál

Vidd tovább a nyár lendületét

2015. augusztus 28., péntek 11:35 | aznap frissítve

Töltődj, sportolj és szépülj az Oxygen Wellness Központokban, ahol 100 féle aerobik és spinning óra, személyi edzések, masszázs, spa és wellness programok várnak Rád.

A hosszú, napsütéses nyári napok után nehéz visszaszokni a dolgoshétköznapokba. Úgy érezzük, kevesebb az energiánk, nincs motivációnk, álmodozva gondolunk a nyaralásunk legkedvesebb emlékeire. Ebből az állapotból bizony nehéz továbblendülni, de a sport ebben is segít! Ha szeretnél jó hangulatú helyen, remek társaságban, szakértők támogatásával erőt nyerni az egyre szürkülő napokon, akkor látogass el az Oxygen Wellness Központok egyikébe!

Sportolj, töltődj, szépülj!

Az Oxygen Wellness Központok a fővárosban már három helyszínen kínálják egyedülálló fitnesz és wellness programjaikat az egészségüket megőrizni kívánók számára. Itt nincs lehetetlen, mindenki megtalálja a neki legjobban tetsző testedzési- és feltöltődési formát! Fedezd fel a város egyik leggyönyörűbb wellness részlegét a naphegyi Oxygenben! Gyere el a város legkeményebb alakformáló órájára az újpesti Oxygenbe! Tölts egy felejthetetlen spinning órát a Fáy utcai Oxygenben! A tágas és világos fitnesztermek a legmodernebb gépparkkal várnak. A csoportos órákon kipróbálhatod a zumbát, a jógát, a Hot Iron-t, a bodyART-ot és számos más mozgásformát! Akár személyi edzők segítségét is kérheted a célod eléréséhez. De ha csak egy vitalizáló masszázsra vágysz, vagy relaxálni szeretnél egy csendes sókabinban a fáradt munkanap után, akkor is remek választás az Oxygen!

Sportolj, töltődj és szépülj az Oxygen Wellness Központokban, így észrevétlen tovább tudod vinni a nyár lendületét ősszel is!

Szolgáltatások, órarend, bérlettípusok: http://www.oxygenwellness.hu

Rovatok