Index Vakbarát Hírportál

Zséda koncert a Locavore-ban

2015. szeptember 8., kedd 17:29 | nyolc éve frissítve

Szeptember 18-án Zséda koncerttel veszi kezdetét a Locavore Étterem őszi Swing&Pop koncertsorozata, amelynek további fellépői között olyan sztárvendégek szerepelnek, mint Gájer Bálint, Szolnoki Péter és a Duka Jazz Session.

A Locavore Swing&Pop koncertsorozat keretében péntek esténként a hazai zenei élet legkiemelkedőbb swing, jazz és pop előadói lépnek fel a naphegyi Locavore Étterem színpadán. A sorozat nyitó estjének sztárvendége Zsédenyi Adrienn avagy Zséda, akinek egyedülálló tehetségét másfél évtizedes karrierje során 3 platina- és 3 aranylemezzel is elismerték.

A jazz, pop és soul műfajok elemeit saját elegáns stílusával ötvöző énekesnő már több mint 15 éve a minőség és a nőiesség megtestesítője a magyar könnyűzenei palettán. Összetéveszthetetlen hangját, stílusát, báját olyan slágereken keresztül ismerhette meg a közönség, mint a Valami vonzás, a Fekete rúzs és a Valahol egy férfi vár.

Az est zenei házigazdája a Jazzy Rádió ismert és elismert műsorvezetője Suri Imre, aki a legjobb funky és soul szettjeivel szórakoztatja a közönséget a koncert előtt és után. Így az este folyamán a táncos lábú hallgatóságnak is lehetősége nyílik megmutatnia tehetségét, miközben vendégeink az étterem koktél és a'la carte különlegességeiből válogathatnak.

Locavore Swing&Pop koncertsorozat sztárvendégei:

2015.09.18. Zséda

2015.09.25. Gájer Bálint

2015.10.09. Duka Jazz Session

2015.10.16. Szolnoki Péter

A Locavore Restaurant a Naphegy tetején, ősfás parkban, zöld övezetben, egy ugrásra a belvárostól.

Halász István séfnek köszönhetően a Locavore Étterem magyar és a nemzetközi konyha elemeit ötvöző ételei nem csupán ínycsiklandozóak, de igazi gasztronómiai különlegességek is. Kifinomult, ugyanakkor provokatív kulináris élmény. A hagyományos magyar konyha újra értelmezése. http://www.locavore.hu/hu/etlap

A locavore egy Kaliforniából indult mozgalom, arra való törekvés, hogy minél több, helyi gazda által előállított, minőségi és szezonális alapanyagot használjunk a konyhában. A budapesti Locavore étterem ezt a szemléletet tette magáévá. Ehhez egy átlagon felüli bor válogatás tartozik, a legnevesebb belföldi borászatok borai és kézműves borok is megtalálhatóak a borlapon (Locavore Private Cellar) http://www.locavore.hu/hu/borlap

Asztalfoglalás és további információk:

Locavore Étterem

1016 Budapest, Naphegy utca 67.

www.locavore.hu

+36 1 799 04 01

További info az alábbi linkeken elérhető:

http://www.locavore.hu/hu

https://www.facebook.com/pages/Locavore-Restaurant-Budapest/1466893146861943

Rovatok