Index Vakbarát Hírportál

Merkapt Nagy Kazánválasztó Nap

2015. szeptember 22., kedd 16:19 | nyolc éve frissítve

KAZÁNCSERE PROGRAM indul szeptember 26-án. Régi, akár működésképtelen kazánját is beszámítjuk, ha újat vásárol. Több, mint 100 akciós gázkazán, akár fél áron. Budapesten és 7 vidéki városban.

Szeptember 26-án gázkészülék kiállítás és vásár keretében több, mint 100 akciós gázkészülék közül válogathatnak az érdeklődők és közvetlenül a kazángyártók képviselőitől kérhetnek szakmai segítséget a döntésben.

Egy EU-s rendelet alapján 2016 július 1-től betiltják hazánkban a hagyományos kéményes és turbós gázkészülékek használatbavételét. Idén, szeptember 26-tól már nem is gyártathatnak több hagyományos készüléket a kazángyártók az EU-s piacra ezért már csak a kereskedők polcain megtalálható készülékek elérhetőek a lakosság részére. Ez alapján kiárusítási akció keretében, most készletkisöprő árakkal és KAZÁNCSERE PROGRAMMAL várjuk vásárlóinkat.

Hozza el nekünk használt, akár működésképtelen kazánját és 5 000 Ft értékben beszámítjuk!

Hol?

A Nagy Kazánválasztó országos akciója keretében a következő üzletekben lehet a kedvezményeket érvényesíteni:

A Nagy Kazánválasztó Nap gázkészülék kiállítás Budapesten kerül megrendezésre:

Merkapt Zrt. kereskedelmi központja. 1106 Budapest, Maglódi út 14/B.

A Nagy Kazánválasztó Nap keretében meghirdetett akciós árakon az alábbi partnereinknél is tudják a kedvezményeket érvényesíteni és a gázkészülékeket megrendelni:

Mikor?

Időpont: 2015. szeptember 26. szombat, 09:00-15:00

Kapcsolat és bővebb információ: 06 203 22 88 88

Ingyenes parkolás biztosított!

AKCIÓK:

Meddig lehet még kéményes kazánt felszerelni?

A film forgatása után hatályba lépett rendeletmódosítás szerint még 2016 július 1-ig lehet kéményes kazánokat vásárolni és használatba venni! A szakma "megnyugodott", a végfelhasználók még legálisan tudják a kéményes készülékeik cseréjét elvégezni!

Együttműködő partnereink: Ariston, Attack, Beretta, Bosch, Buderus, hajdu, Remeha, Saunier Duval, Vaillant.

Rovatok