Index Vakbarát Hírportál

Megújult a Dandár fürdő

2015. október 21., szerda 10:14 | nyolc éve frissítve

A fürdő tavaly két új, kültéri medencével és szaunával bővült, idén nyártól pedig megújult belső medencékkel és terekkel áll a Dandár utcában, és csalogatóan invitál egy ejtőzésre.

Az 1930 óta működő Dandár fürdő életében a tavalyi fejlesztések a fürdő egész lényét átformálták. Az eddig kihasználatlan területek átalakításával új lehetőségek adódtak. Kár lett volna nem élni velük! A pince egy kisebb wellness részleggé változott. Szauna, gőzkamra, merülő medence és pihenő található benne. Az eddig elfeledett udvar is kivirult. Élményelemekkel két termál medence került kialakításra, amelyek 34-36 ºC-os hőmérsékletükkel a hűvösebb, őszi napokon garantáltan feledhetetlen órákat fognak szerezni a vendégeknek a gőzölgő vizükkel és a párás levegővel. 2015 nyarán pedig megújultak a beltéri medencék, felújításra kerültek az öltözők és új vizesblokkok kerültek kialakításra.

Ha ilyen élmények után is még vágynának valami pluszra, frissítő, púderes, aroma relax, menedzser masszázsok közül választhatnak kényük-kedvük szerint. Sőt, akár párosan is kipróbálhatják ezeket a remek szolgáltatásokat az újonnan kialakított emeleti masszázshelyiségben.

Egyértelműen kijelenthető, hogy egészségünk megőrzése legkedvezőbb áron kiváló minőségű szolgáltatásokkal és gyógyvízzel a IX. kerületi Dandár fürdőben lehetséges. Nemcsak a normál belépő ára pénztárcakímélő, de délutáni kedvezmény is igénybe vehető hétköznapokon 17 órától. A diákok pedig a belépő árának közel 30%-át megspórolhatják, ha az iskola vagy egy átbulizott éjszaka után ebben a fürdőben ejtőznek. A gyógyszolgáltatások szakorvosi beutalóval is igénybe vehetőek nagyon kedvező áron.

További információ: www.dandarfurdo.hu

Rovatok