Index Vakbarát Hírportál

Fitnesz bérlet + wellness hétvége

2015. november 17., kedd 17:27

Szeretne lefogyni, izmosodni, egészséges életmódra váltani? Itt az alkalom! Ha most éves bérletet vásárol az Oxygen Wellness Naphegy központban, egy kétszemélyes wellness hétvége is az Öné lehet!

Páros ajánlat a wellness hétvégék szerelmeseinek

Régen leáldozott már annak az elképzelésnek, miszerint az egészséges, sportos életmód csakis lemondásról és kínlódásról szól. Az Oxygen Wellness Központokban minden elérhető, ami kellemessé, hatékonnyá teheti a magunkra fordított időt és munkát. A három központ mindegyike hatalmas és modern gépparkkal, profi személyi edzőkkel, hangulatos csoportos órákkal, színvonalas gasztrokínálattal, szépségszalonnal rendelkezik. Naphegyen és Újpesten továbbá minden igényt kielégítő, medencével, szaunaparkkal felszerelt wellness-részleg és modern orvosi központ is várja a vendégeket.

Aki tehát nem csak keményen szeretne edzeni, de kikapcsolódni, relaxálni, szépülni és gyógyulni is vágyik, három olyan exkluzív központot is talál Budapesten, ahol mindezt egy helyen megteheti.

Ajándék az elkötelezetteknek

A naphegyi Oxygen Wellness Központ most különleges ajándékkal kedveskedik a vendégeinek. Aki 2015. december 15-ig éves bérletet vásárol a naphegyi központban, egy-egy kétszemélyes, kétéjszakás, félpanziós wellness-hétvégével is gazdagabb lehet. ̽

Így nem csak az egészség, fittség és szépség egy évre szóló lehetőségéhez juthat hozzá, de egy voucher-t is kap a kellemes kikapcsolódáshoz, a tartalmas időtöltéshez, a szépüléshez és a gasztronómiai kalandokhoz. A nagyszerű lehetőséget a hévízi NaturMed Hotel Carbona ̽ ̽ ̽ ̽ superior biztosítja.

̽ Az ajánlat 2015. november 15. és december 15. közt az első 15 vásárlóra érvényes, kizárólag egyösszegű fizetés esetén, magánszemélyek részére, amennyiben a vendég 2014. december 1. óta nem rendelkezik érvényes éves Oxygen bérlettel.

További információért látogasson el weboldalunkra ( www.oxygenwellness.hu) vagy érdeklődjön munkatársainknál: salesnaphegy@oxygenwellness.hu

Rovatok