Index Vakbarát Hírportál

Fiatalodjon tíz évet!

2016. január 29., péntek 16:20 | nyolc éve frissítve

A szép, egészséges fogak és a teljes fogsor nem csak fizikailag fiatalítanak, de bizonyítottan emelik az életminőséget, javítják az önértékelést. Válasszon az Oxygen Medical profi fogpótlási lehetőségei közül!

Tudta, hogy a rossz fogak és a hiányos fogsor nem csak a megjelenésünket rontják, de számos betegség rizikóját is fokozzék?

Többek közt:

Vagyis a fogpótlás jelentősége közel sem csak esztétikai vonatkozású, de jelentősen kihat az egész szervezet állapotára is.

Milyen lehetőségei vannak?

Leggyakoribb: fogkorona

Legyen szó hiányzó, kopott vagy gyökérkezelt fogakról, a korona kitűnő megoldást jelent. A korona befedi a „maradék" fogat, ami nem csak védelmet jelent, de ugyanolyan külső megjelenést biztosít formában és színben, mint az eredeti fog.

Több fog hiánya esetén: híd

Több fog pótlása esetén összefüggő fémváz, azaz híd készül ugyanazzal az eljárással, mint a kerámiával leplezett korona.

A hídban lehet minden tag egy lecsiszolt fogcsonkra rögzítve, de egy vagy több fog hiánya esetén készülhet ún. lengő tag is a hiányzó fog vagy fogak pótlására.

Tartós megoldás: implantátum

A hagyományos hídnál két vagy több pillér kell, ami áthidalja a foghiányt, az implantációnál nincs szükség ilyesmire, hiszen a korona megtartásához előbb beültetnek egy implantátumot, vagyis egy csavar formájú, titánból készült műgyökeret.

Az implantáció előnyei:

Keresse fel profi szakembereinket, nyerje vissza az önbizalmát és egészségét!

Oxygen Medical

1042 Budapest, Árpád út 47.

06 (1) 799 7986

+36 (20) 554 1498

www.oxygenmedical.hu

Rovatok