Index Vakbarát Hírportál

Éves bérlet luxuskivitelben

2016. február 10., szerda 13:43 | nyolc éve frissítve

Adja át magát az Oxygen élménynek a Naphegyen, és lepje meg párját egy exkluzív hétvégi pihenéssel. A 2016. február 15. és március 15. között vásárolt éves bérletek ára tartalmaz egy luxus hétvégét 2 fő részére a Spirit Hotel Thermal Spa***** superior szállodában.

Pihenjen meg éves bérletével az Oxygen Naphegy nyolcszáz négyzetméteres wellness részlegén, ahol különleges szaunák és gőzkabinok sora, feszített víztükrű medence, pezsgőfürdő, merülő medence és külön textilmentes szauna részleg várja a feltöltődni vágyókat.

Az ezer négyzetméteren elterülő fitnesz paradicsomban edzőink és életmód tanácsadóink segítségével Ön is megtalálhatja személyiségéhez, adottságaihoz és céljai megvalósításához legideálisabb mozgásformát.

Hogyha ennél is több motivációra vágyik, próbálja ki csoportos óráinkat és tapasztalja meg a közös mozgás élményét: legyen szó egy nyugodt hangulatú BodyARTTM vagy jóga óráról, egy pörgősebb Alakformáló foglalkozásról, egy kíméletes gerinctrainingről, esetleg egy erősítő Hot IronTM-ról.

Vásároljon 1 évre szóló Oxygen élményt a naphegyi Oxygen Wellness Központba, és mi megajándékozzuk a Spirit Hotel Thermal Spa***** superior szállodába szóló páros luxus hétvégével.

Ajánlatunk kizárólag az első három bérletvásárló számára elérhető!

További részletekért érdeklődjön a salesnaphegy@oxygenwellness.hu e-mail címen.

Oxygen Wellness Naphegy

http://www.oxygenwellness.hu/eves-berlet-luxuskivitelben/

Rovatok