Index Vakbarát Hírportál

Magenta 1

2016. november 28., hétfő 11:40 | hét éve frissítve

De nem csak egy érv, hogy miért legyél Magenta 1 ügyfél

Minden benne van: A Magenta 1-ben minden benne van, amire a közös háztartásban élőknek szüksége lehet: mobil, TV, otthoni internet és vezetékes telefon szolgáltatás.

Rád van szabva: Személyre szabott megoldásokat is nyújt a Magenta 1. A kedvezménycsomagon belül is választhatóak lehetőségek, a vezetékes internet csomagot és a havidíjas mobil díjcsomagot kínálatunkból te választhatod.

Korlátlan beszélgetés a családnak mobilon és vezetékes telefonon is: A Magenta 1 kedvezménycsomagban foglalt havidíjas mobil előfizetés használója és a vele azonos számlán lévő, havidíjas mobil előfizetésekkel rendelkező családtagjai közötti beszélgetések díja a Családi mobil opció igénybevételével 0 Ft/ perc. Újdonság, hogy most a kedvezménybe az előfizető feltöltőkártyás hívószáma is bevonható. Ha pedig Next díjcsomagot vonsz be a kedvezménycsomagba, akkor belföldön bármely alapdíjas irányban korlátlanul beszélgethetsz! Mindezen felül a csomagban kínált vezetékes telefonszolgáltatással bármilyen belföldi, normál díjazású szám havi 5000 percig pluszköltségek nélkül hívható.

Szupergyors net: Akár 1000 Mbps kínált letöltési sebességű vezetékes internet szolgáltatás is választható, amennyiben az a címeden elérhető (a szolgáltatás elérhetőségéről cím alapján a Telekom honlapján lehet tájékozódni), így akár a család minden tagja különböző eszközökön egyszerre élvezheti a szupergyors internet előnyeit.

Tévézés határok nélkül: A Magenta 1 kedvezménycsomag esetében a gondtalan szórakozásnak nincsenek határai: a Szuper Családi HD TV csomag 98 csatornát + 24 HD csatornát kínál egyben, és ha a családtagok különböző műsorokat szeretnének egy időben nézni, akkor ott a TV GO (ha az adott helyen elérhető), amely az interneten keresztül - notebookon, táblagépen vagy okostelefonon - külön díj fizetése nélkül teszi lehetővé a tévézést, filmnézést. Magenta 1 ügyfélként a TV GO mobilinterneten keresztül használható nemcsak a Magenta 1 csomagba bevont mobil előfizetésen, hanem az ahhoz tartozó mobil folyószámlán lévő összes előfizetésen, ráadásul maximális letöltési sebességgel.

Együtt kedvezőbb áron: Aki a Magenta1-et választja, kedvezőbb feltételekkel jut hozzá, mintha külön-külön fizetne elő a benne foglalt szolgáltatásokra, az extra előnyökről nem is beszélve.

Extra kedvezmények, ajánlatok, meglepetések: Talán még emlékszel: nyáron mobilinternet adatkorlát nélkül netezhettek a Magenta 1-esek és a velük egy mobil folyószámlán lévő családtagjaik, szeptember óta pedig az adott helyen elérhető maximális le- és feltöltési sebességgel mobilnetezhetnek a Telekom hálózatán mindazok, akiknek a családja rendelkezik Magenta 1 előfizetéssel. Ráadásul bármely Samsung, Sony, Huawei vagy Honor okostelefon árából 50 000 Ft kedvezményt kaphatsz új mobil előfizetéssel, meghatározott díjcsomaggal, 2 év hűségidővel, a hűségidő végéig fenntartott Magenta 1 kedvezménycsomaggal.

Mindent egy kézből, kényelmesen: Egy helyen tudod elintézni az összes telekommunikációs szolgáltatásaiddal kapcsolatos ügyet. Pár kattintással a Telekom fiókban vagy útközben a Telekom Alkalmazáson keresztül is kezelheted a Telekom előfizetéseidet, sőt a számláidat is kifizetheted.

A pontok összeadódnak: Ha Magenta 1-es vagy, a mobil és otthoni szolgáltatásaid után együtt gyűjtheted a Kapcsolat pontokat, amelyeket készülékekre és tartozékokra is beválthatsz.

+1: Az integrált csomagajánlatok nyár óta már nem csak magánszemélyek, hanem vállalkozások számára is elérhetőek. A Telekom júniusban indította el Magenta 1 Business nevű ajánlatát kis-és középvállalkozások számára.

A Magenta1 kedvezménycsomag további feltételei megtalálhatók a www.telekom.hu/magenta1 címen.

A Magenta 1 Business ajánlat részletei a www.telekom.hu/uzleti linken olvashatók.  

Rovatok