Index Vakbarát Hírportál

ÁLOMHÁZ A BALATON DÉLI PARTJÁN.

2017. március 20., hétfő 13:31 | hét éve frissítve

A Lela Invest Kft egy igazi álomházat álmodott a déli partra. A Balaton ezen oldala nem bővelkedhet sok ehhez hasonló elképzeléssel. A hely kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy közvetlen, azaz saját partszakasszal rendelkezzen. Itt nem kiskapun keresztül jutunk a partra, saját 100 m széles, nádmentes partszakasz tartozik az egy hektáros területhez.

Szempont volt továbbá, hogy a pihenést, kikapcsolódást, nyugodt környezetben élvezhessék az erre is igényes Vásárlók. Így a Balaton déli partjának közepén Balatonlellén a Hullám u-ban valósult meg az elképzelés, azaz a Lele Apartman & Residence.

2016. májusában kezdődött el az építkezés, az elmúlt 10 hónap alatt valódi csoda történt, hisz a semmiből mára kimagaslik egy gyönyörű épület. A mögöttünk lévő rendkívül hideg és hosszú tél sem volt akadály, ekkor már a fűtött lakásokban tudtak dolgozni a szakemberek.

Átadás: 2017. július, így már csak 4 hónap és birtokba is vehető. A Lele Apartman & Residence A épülete 4. a B. épület 5 emeletes. Az 5. emeleten 3 db pentouse lakás került kialakításra, hatalmas terasszal. A jó tervezés eredménye, hogy minden lakás rendelkezik Balatoni panorámával. A változatos méretű, tájolású, elrendezésű lakások mindegyike magas műszaki felszereltséget tartalmaz.

A vásárlóknak nem kell a továbbiakban az opciós lehetőségek közül választani, itt az ár tartalmazza a gépkocsi beállót, alumínium elektromos redőnyöket, klíma, riasztó, szunyog háló, intelligens gépészet, minőségi anyaghasználat, ügyvédi költséget is.

A házban közös kerékpár tároló, sport eszközök részére tároló helyiség, belső udvar, saját vízpart, játszótér, a parton szabadtéri koktélbár, napozóstég. Kiépítésre kerül továbbá, 2 db elektromos gépkocsi töltő is, mely már a jövő elvárható kelléke.

Nagy hangsúlyt kapott a minőségi kivitelezés, így az anyaghasználat is, mely az alapoktól a legapróbb részletig ennek szem előtt tartásával valósul meg.

Azon kevés beruházások közé tartozik a Lele Apartman & Residence ami saját befektetői tőkéből épül, így nem a Vásárlók, a pénzintézeteken múlik ennek megvalósulása. Ennek eredménye, hogy rugalmasan, a Vevők lehetőségeit, igényeit figyelembe véve kínálunk több opciót a vásárláshoz.

Lela Apartman & Residence: Home 2

A kivitelezés során kellő nyitottsággal fogadtuk a vásárlók egyéni igényeinek szem előtt tartását, mára már túl van az építkezés bizonyos változtatási lehetőségeken, de még választható az egyéni elképzelés szerinti belső anyaghasználat.

Rovatok