Index Vakbarát Hírportál

La La Land cine-koncert Budapesten

2017. augusztus 3., csütörtök 11:30 | hat éve frissítve

Az utóbbi évek egyik legnagyobb közönségsikere, a La La Land, azaz a Kaliforniai álom egy egészen különleges és nagyszabású produkcióval érkezik Magyarországra októbert 12-én!

A La La Land Budapesten - Cine-koncert két felvonásban

A tavaly decemberi premier óta páratlan sikereket elérő, Emma Stone és Ryan Gosling főszereplésével készült film gyakorlatilag azonnal magáénak tudhatta mind a közönség, mind a kritikusok elismerését, ezt pedig mi sem jelzi jobban, hogy az alkotás többek között hét Golden Globe-, hat Oscar- és öt BAFTA díjat is magáénak tudhat, a nézők rajongása pedig csakis szuperlatívuszokban fejezhető ki.

A fenti rajongás oka pedig nem csak maga a történet, hanem a film hibátlan és varázslatos zenei világa, amely szinte azonnal magával ragadja a nézőket és egy csodálatos ritmus- és dallam utazásra viszi a La La Land világába!


2017. őszén pedig ennek a páratlan kalandnak lehetünk személyesen részesei a Budapest Sportarénában, ahol a rangos Óbudai Danubia Zenekar és a nem kevésbé zseniális Modern Art Orchestra élő nagyzenekari kísérete mellett, két felvonásban, óriáskivetítőn, eredeti hanggal és magyar felirattal láthatjuk újra Damien Chazelle fantasztikus művét!

További információk:

Jegy link: https://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=48347
Esemény: https://www.facebook.com/events/1912421309030193
Szervező: https://www.facebook.com/budapestpromoter/
Óbudai Danubia Zenekar: https://www.facebook.com/DanubiaZenekar/
Modern Art Orchestra: https://www.facebook.com/ModernArtOrchestra/

Rovatok