Index Vakbarát Hírportál

Biztos, hogy jó IT szakember vagy?

2017. szeptember 12., kedd 14:05 | aznap frissítve

Teszteld a tudásod, bizonyíts a szakmának és zsebeld be az értékes nyereményt. Indul az Országos IT Megmérettetés, ahol a magyar informatikusok bizonyíthatják, hogy nem hiába keresnek ilyen jól.

10 hét, 10 forduló, 10 perces feladatok! Ilyen egyszerű a sikerhez vezető út az Országos IT Megmérettetés versenyében, ahol szakterületenkénti IThon.info portál, szakmai hitelesítők az Attrecto, a DXC Technology, a Hacktivity csapata, az Intalion, a Qualysoft, a ShiwaForce.com, és a Training360. Az indulóknak a jelentkezési határidő: 2017. szeptember 20.

Az Országos IT Megmérettetés egyedi eseménynek ígérkezik az itthoni IT versenyek mezőnyében, hiszen az online platformon való feladatmegoldásnak köszönhetően az egész ország területéről jelentkezhet bárki, legyen az tapasztalt szenior szakember vagy frissen végzett vidéki egyetemista.

A szeptemberben induló megmérettetésen a szakmai partnerek által összeállított egyre nehezedő feladatokat kell megoldani minden fordulóban. A sorozat végére jutott szakmai elitből a megadott feltételek alapján választják ki a kategória győztesét és az összesített legjobbat, aki a versenyzők által megszavazott díjazásban részesül.

Fő területek (amelyek alkategóriái a regisztrációk alapján véglegesítik)

Jelentkezz most az első Országos IT Megmérettetésre:

https://megmerettetes.ithon.info/jelentkezes/

Az IThon.info információs portál folyamatosan foglalkozik a hazai IT piaci érdekességekkel, kihívásokkal, fizetésekkel és a piac szereplőivel. Magyarósi Csaba vlogger is népszerűsítette a rendezvényt, amely videót itt tekintheted meg http://blog.ithon.info/2017/09/05/ithon-info-magyarosi-csabaval/

Rovatok