Index Vakbarát Hírportál

Nissan X-Trail: családi kalandokhoz

2017. október 4., szerda 14:26 | aznap frissítve

A világ legnépszerűbb SUV-ja megújult, fejlesztései pedig megerősítik pozícióját a családi kalandok tökéletes partnereként, hiszen az új modell még praktikusabb, kényelmesebb és biztonságosabb lett.

A Nissan X-Trail a világ legnépszerűbb szabadidő-autója megújult, fejlesztései még tovább növelik minőségét. Az újítások közül kiemelhető az átdolgozott jellegzetes és robusztus új külső, a jobb minőségű és új fejlesztéseket is felvonultató belső tér, az új még praktikusabb megoldások, illetve az utazást az eddigieknél is biztonságosabbá tevő új technológiák.

A modellt mindig is látványos és erőteljes formaterv jellemezte, melynek meghatározó jegyei a finoman kidolgozott vonalak, a magas kerékívek és a motorháztető elegáns ívei. Újításainak köszönhetően pedig a belső tér is minden eddiginél kényelmesebb és praktikusabb lett.

Beszálláskor a legszembetűnőbb változás a vadonatúj D-alakú kormánykerék, melynek egyenes alsó része megkönnyíti a be- és kiszállást, mindemellett sportosabb megjelenést kölcsönöz az autónak. De nem csupán a kormánykerék változott meg: az új bőr ülések még kényelmesebbé teszik az utazást. Az új kétzónás klímának és az első középkonzol mögött elhelyezett normál szellőzőnyílásoknak köszönhetően pedig nincs több harc az első ülésért.

Az új X-Trail csomagtere minden eddiginél nagyobb lett. Az újragondolt elrendezésének köszönhetően az ötüléses változat esetében a térfogata 550-ről 565 literre nőtt. A hétüléses változat csomagtere pedig 445 liter, így biztosan mindig lesz elegendő hely a csomagok számára is.426192004 The new Nissan X Trail world s best selling SUV gets e

Az X-Trail új Nissan Intelligent Mobility technológiákat is kapott annak érdekében, hogy a közlekedés még biztonságosabbá váljon. Most először érhető el az X-Trail-ben a Hátsó keresztirányú forgalom figyelmeztetés, az Állóhelyzeti Asszisztens, az Intelligens Vészfékezési Asszisztens pedig immár gyalogosfelismerő képességet is kapott. Az X-Trailhez továbbra is elérhetőek az olyan technológiák, mint a Közúti Jelzések Felismerése, az Intelligens Parkolóasszisztens, az Intelligens 360 Fokos Parkolókamera és a Sávelhagyásjelzés is.


Az új X-Trail – ahogy 2014-ben elődje is – ötcsillagos biztonsági minősítést kapott az Euro NCAP-tól.

Rovatok