Index Vakbarát Hírportál

A Budai Egészségközpont immár ötödik alkalommal érdemelte ki a megtisztelő Superbrands-díjat

2017. október 18., szerda 13:07 | hat éve frissítve

Az Év magánrendelője cím és a MagyarBrands-díj mellett ez már a harmadik elismerés, amit az idén kap az intézmény.

Ebből az alkalomból Kiss András marketing és értékesítési igazgatóval beszélgettünk.

210.000 regisztrált ügyfél, számtalan szakmai díj. Minek köszönhetők a Budai Egészségközpont sikerei?

A siker nyilván több tényezős, de ha egy dolgot kellene kiemelnem, akkor az ügyfélközpontúság lenne az: 16 év alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk arról, hogy milyen módon lehet páciensközpontú egészségügyi szolgáltatást nyújtani. Nálunk ez nem csak szlogen, döntő fontosságúnak tartjuk, hogy minél több visszajelzést kapjunk ügyfeleinktől a kapcsolatban. Nagy gondot fordítunk az elégedettségmérésekre, és ezek alapján mindig készek vagyunk fejleszteni folyamatainkat. 

Szeretném hangsúlyozni, hogy a sikereink mögött egy több száz emberből álló csapat munkája áll. Az asszisztensektől kezdve a szakorvosokon át egészen felsővezetőkig, mindenki lelkiismerettel, alázattal és szakértelemmel végzi munkáját.

Milyen szempontok alapján választják Önöket a páciensek?

A legfőbb szempont a bizalom: ha az egészségről van szó, mindenki a lehető legjobb kezek közt szeretné tudni magát, ezért a magas szakmai színvonal alapelvárás. Ezt nem elég hirdetni magunkról, hitelesek csak akkor leszünk, ha valóban ezt is tapasztalja, aki hozzánk fordul. A pozitív tapasztalatokat pedig továbbadják az ügyfelek, ezért nekünk a legjobb értékesítőink a saját pácienseink: új ügyfeleink fele családtagjai, ismerősei ajánlására jön el hozzánk.

A visszajelzések alapján az elégedettséghez a szakmaiságon kívül olyan tényezők járulnak hozzá, mint a kollégák udavriassága, a várakozási idő vagy  - különösen a fiatalabbak körében – az online időpont foglalási lehetőség. Fontos az is, hogy a Budai Egészségközpontban minden egy helyen megtalálható: nálunk nemcsak 45 szakterület 170 orvosa, de minden szükséges diagnosztikai vizsgálat is házon belül elérhető.

Terveznek az idei évben további fejlesztéseket?

Nem állunk meg a fejlődésben, jelentősen bővítjük kapacitásainkat: a napokban nyitottuk meg a Királyhágó utcában egy új, a legmodernebb diagnosztikai berendezésekkel felszerelt prevenciós központunkat, ahol nemcsak meglévő, népszerű szűrővizsgálati csomagjainkat tesszük még több ügyfél számára elérhetővé, hanem új, a hazai piacon innovatív szűrővizsgálati termékekkel is előrukkolunk.

A Graphisoft Parkkal kötött hosszútávú együttműködésünk keretében pedig az ott dolgozó több ezer munkavállaló egészségügyi ellátását fogjuk a jelenleginél szélesebb körben biztosítani. Ennek az új, modern rendelőegységnek a megnyitása november elején várható.

Rovatok