Index Vakbarát Hírportál

Láncreakció

2017. november 16., csütörtök 16:00 | hat éve frissítve

Blockchain Konferencia - Budapest, november 22. Akvárium Klub

Láncreakció

Bitcoin árfolyam, kriptovaluta, bányászat, blokklánc. A téma lázban tartja a világot, pedig kevesen értik még a technológia valódi lényegét. Igény mindig lesz a jövőre, a megállíthatatlannak tűnő láncreakció beindult.

Kik?

Az első Blockchaineum konferencia főszervezői mindannyian a MENSA HungarIQa tagjai. A konferencia megszervezésének ötlete egy spontán online beszélgetésre vezethető vissza, amelyre rengeteg reakció érkezett. Az igény megjelenésével egy időben megalakult a formáció is, majd Czeglédi Tamás, Ragó Sándor és Vidákovics Attila megalapították a Blockchaineumot.

Miről?

A blockchainről, mely egy decentralizált rendszer, ahol a résztvevők üzemeltetők is egyben. A bányászatról, melybe bárki beszállhat, mindenkit egyenlő jogok illetnek, csak szándék kell hozzá és eszköz. A bányászat során matematikai feladatok mögött rejlenek a kriptovaluták, és ha rábukkansz egyre, az a jutalmad. Erről szól az első Blockchaineum konferencia, kiegészülve speciális ismereteket adó startup beszélgetéssel is.

Kikkel?

Vezető technológiai szakemberekkel, a bankszektor, az informatika meghatározó szereplőivel, véleményvezérekkel. Így velünk lesz többek között Kallós Péter és Fülöp Róbert (Székely Vegán) vloggerek, Országh Örs az IntertTicket CIO-ja is. A startup szekció előadásait és kerekasztal beszélgetéseit Szirmai Gergely videóblogger vezeti.

Kiknek?

Szakmai és laikus érdeklődőket egyaránt várnak a szervezők. Kriptográfusokat, informatikusokat, pénzügyeseket, marketingeseket, bárkit, aki részese kíván lenni a jövőnek. A témák és előadók körbejárják az egész blokklánc rendszert, így a kezdők és haladók is értékes információkhoz, kapcsolatokhoz juthatnak. 

Miért?

Hogy értékes ismereteket szerezz, megismerd a blokkláncban rejlő lehetőségeket és részese légy a jövőnek!

Mikor?

November 22. szerda, 09.00-17.00 óráig.

Hol?

Budapest, Akvárium Klub

Hogyan?

Jegyek a helyszínen és a www.blockchainkonferencia.hu oldalon kaphatók.

Rovatok