Index Vakbarát Hírportál

Memoryland szilveszter – sosem volt még ekkora buli a fővárosban

2017. november 30., csütörtök 13:17 | hat éve frissítve

Ha Magyarország legközkedveltebb tánczenei rádióállomása és a legpatinásabb brit elektronikus zenei kiadó közösen szakítanak a budapesti hagyományokkal, azzal mindenki csak jól járhat.

Az évbúcsúztatás, az újév beköszönte minden évben a legkülönlegesebb pillanatok közé tartoznak, melyeket mindannyian szeretünk méltón megünnepelni. Az év során számos remek buli között válogathatunk, ám a szilveszter nem csak egy a sok közül, a szilveszter mindig valami egészen más.

Idén Magyarország egyik vezető rádiója, a Rádió1 és a legendás, idén kereken 20 éves Global Underground több helyszínen, világsztár DJ-kkel, közöttük a legkomolyabb nemzetközi és hazai nevekkel szerveznek szilveszteri programokat a fővárosban. A közös cél pedig egy olyan programkínálat létrehozása, amilyenre eddig még nem volt példa Budapesten, sőt, országosan sem. Egy olyan estét álmodtak meg a szervezők, melyen mindenki megtalálja a maga szórakozását, méghozzá a lehető legmagasabb minőségben. Így született meg a Memoryland szilveszteri eseménysorozat.
A fentiek alapján méltán bízhatunk abban, hogy ezúttal nem csak a sima hétvégéken válik Budapest az európai zenei élet egyik epicentrumává. Nagyszabású szilveszter, ahol végre mindenki megtalálja a számítását!

Fellépők, helyszín

A rendezvénysorozat központi eseményén 17 órától egészen éjfélig a klasszikusabb hangzásokról szól a buli; ezt követően reggelig –azaz az új évben- már a modern progresszív house uralja a Millenáris színpadát.
A mára már szinte intézménnyé, mérvadó márkanévvé nemesült Global Underground olyan ízig-vérig legendás nevekkel érkezik, mint Dave Seaman, Anthony Pappa, Danny Howells, Darren Emerson és Chris Scott (Lexicon Avenue), valamint az újabb generációt képviselő, ifjú argentin titán, Marcelo Vasami, illetve az Egyesült Államok elsőszámú progresszív DJ-jeként számon tartott Darin Epsilon.
A példátlan nemzetközi felhozatal mellett természetesen a magyarországi élvonalnak is jól megérdemelt helye van.

Ahogyan a hazai színtér világszerte elismert alakjai, East Café, Robert R. Hardy, és Kühl a SoulArt Recordings színeiben, úgy a legendás keceli bulik rezidensei, James Cole és Pat Duff is sokakban fognak kellemes emlékeket felidézni a pultban.

A stílusteremtő, immár 12 éves Disco’s Hit rádióműsor Classic NYE Party-t tart a Symbol Budapest-ben, ahol a műsor élő legendáit vonultatja föl, méghozzá exkluzív módon, hiszen DJ Junior, Hamvai P.G. és Bárány Attila szilveszterkor kizárólag ezen a bulin lépnek fel!  A remekül összeszokott lemezlovas-trió nem árul zsákbamacskát: az elmúlt 12 év Disco's Hit-kedvenceivel vezeti át a bulizókat a 2018-as évbe.

A progresszív hangzás kedvelői ugyanekkor a Millenárist vehetik birtokba egy éjszakára, amely már önmagában is szenzáció, hiszen az este exkluzivitását a zenei kínálaton felül az adja, hogy a Global Underground Memoryland NYE helyszínéül választott B-épület, az egykori – mára műemlékké minősített - nagy szerelőcsarnok, korábban még soha nem látott vendégül elektronikus zenei rendezvényt, pedig irtózatos potenciál rejlik benne, akár a látványvilágot, a térkínálatot, vagy a kifejezetten a hely sajátságaira és igényeire fejlesztett JBL-hangrendszert vesszük alapul.
A Millenáris Park egy nemzetközileg is elismert, elsőrangú rendezvényhelyszín, profi infrastruktúrával és csapattal, ami önmagában is garantálja egy ilyen nagyszabású szilveszter nemzetközi mércével mérve is nívós lebonyolítását. A többezer négyzetméteres alsó részen felül egy közel hatszáz főt befogadni képes VIP és BACKSTAGE szekció is helyet kapott.

Jegyek és további információk

Naprakész információk a Memoryland facebook-eseményoldalon érhetőek el: https://facebook.com/events/1745792245727205
Részletes jegyinfók és online jegyvásárlás a Memoryland honlapján: http://www.memoryland.hu/

Rovatok