Index Vakbarát Hírportál

Szögezzük le: pazarolni nem menő!

2018. május 16., szerda 14:18 | aznap frissítve

Az az ideális, ha kifliből, cipőből és netből is annyit veszel, amennyire szükséged van.

Pazarolni nem jó. Az a jó, ha pont azt veszed, és azt kapod, amire szükséged van. Se kevesebbet, se többet. És ez most nem egy életvezetési tanácsadó véleménye, hanem egy telekommunikációs márkáé, ami azt mondja magáról, hogy elhozta a pont jó szolgáltatást: tévét-netet-telefont egy csomagban. És most figyelj: mindezt 3700 forintért, hűségidő nélkül.

Ez a márka a Flip, aminek ajánlata rendkívül meglepő. Hogy miért? Mondjuk azért, mert amíg mindenki a többet, nagyobbat elven értékesíti szolgáltatását, ők azt mondják, hogy adnak egy pont jó csomagot. Olyat, ami nagyon sokaknak elegendő lesz. De mi is van ebben? És mire is jó ez?

De a Flip nem csak a sportfanokra gondol. Hahó, természetbarátok, itt vagytok? Van itt nektek Spektrum, National Geographic, Animal Planet, BBC Earth. Még szép, hogy mindegyik HD-ben. Inkább a filmekre, showműsorokra mennél rá? Oké, AXN, Film+, RTL Klub, TV2 HD-ben.

Szóval vannak itt jó cuccok, hogy a tévé ne csak háttérzaj legyen, hogy a nettel se pazarolj, és hogy a vezetékes telefont is ki tudd használni.

De hogy mi nincs ebben a csomagban? Extrák és pazarlás. Na meg apróbetű. Mert a Flip azt adja, és annyiért, amire szerződsz velük. Ha ez nem így lenne, elég könnyen leléphetnél, mivel nincs hűségidő. Szóval ez a szabadság nagy előny, és garantálja azt, hogy nem kell majd a bekötésnél felhúznod a szemöldököd, mondván, hogy nem ez volt megbeszélve.

Ez mind oké, de azt mondod, most semmi szükséged arra, hogy fúrjanak-faragjanak, vezetéket cseréljenek nálad? Meg hogy szerződéseket töltögess ki? Ezt is érdemes átgondolni, ugyanis a Flipet hiperegyszerű megrendelni. Megteheted a honlapon, vagy a 1446-os számon. Előtte persze ellenőrizd, hogy nálad elérhető-e a szolgáltatás. Azt itt tudod megtenni.

Rovatok