Index Vakbarát Hírportál

Minőségi otthonok a XIII. kerületi Kassák Residence-ben

2018. november 6., kedd 16:02 | aznap frissítve

A Kassák Residence Budapest első közösségi szolgáltatásokat kínáló lakóparkja a belváros szomszédságában, a XIII. kerületben. A projekt keretében valódi okos otthonok épülnek, a 30 m2-es stúdiólakásoktól a 130 m2-es tetőteraszos, panorámás apartmanokig.

A projekt első ütemében eladásra kínált 231 lakás 70 százaléka már gazdára talált. Ezzel párhuzamosan az építkezés is látványos szakaszába lépett, a magasépítési munkálatok hamarosan már az első emelethez érnek, az épületegyüttes átadását pedig 2019. második felére tervezik.

A hatékony alaprajzú, magas műszaki színvonalú és kiváló energiahatékonyságú lakások hoz nagy zöld felületek tartoznak, széles előkertek, tetőteraszok és egy több mint 9.000 négyzetméteres saját park. Az épület tudatos tervezésével és a jövőbeni felhasználói igények elemzése által megtervezett közösségi alkalmazásokkal hatékonyabb, a környezet védelme szempontjából fenntarthatóbb társasházi működés valósítható meg.

Az okos otthon rendszer biztosítja a lakások magasabb szintű és hatékony üzemeltetését, továbbá tartalmazza a központi egységet, okosdugaljat és az integrált fűtés távoli mobiltelefonos, okos eszközön való vezérlését. A rendszer segítségével a lakók az okostelefonjukról távolról is beállíthatják a lakásuk kívánt hőmérsékletét. Az okos otthon a tulajdonos egyedi kérései alapján az alapcsomagon felül bővíthető. Olyan lehetőségek közül lehet választani, mint a klíma vezérlése, világítás beállításai, redőny, vagy függöny vezérlése, nyitásérzékelés, vagy akár a füstérzékelő integrálása.

Ezen felül a Kassák Residence-ben elérhető szolgáltatások köréből a lakók többek közt prémium car-sharing és onsite csomagpont szolgáltatást is igénybe vehetnek. Utóbbinak köszönhetően kényelmesen adhatják vagy vehetik fel csomagjaikat az épület lobby-jában, előbbi pedig azoknak jelent kedvező lehetőséget, akik nem rendelkeznek saját autóval. Mindezek mellett a lakóparkban elérhető „housekeeping” szolgáltatás keretein belül személyre szabott takarítás is igényelhető. A közösségi megoldásoknak köszönhetően a lakók számára rendelkezésre áll egy teljes körűen felszerelt szerszámos raktár a kisebb-nagyobb műszaki-és barkács munkák elvégzéséhez.

A beruházást a LIVING, Magyarország vezető ingatlanfejlesztő vállalatának, a WING Zrt.-nek a lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkája hozta létre. A WING Zrt. 20 éves ingatlanfejlesztési tapasztalata, komoly referenciái, pénzügyi stabilitása és a folyamatos innováció iránti elkötelezettsége egyaránt garancia a minőségre és a megbízhatóságra.

Weboldal: https://kassakresidence.hu/hu

Kassák Residence

Rovatok