Index Vakbarát Hírportál

Édes az élet a BP-nél!

2018. november 19., hétfő 12:57 | öt éve frissítve

A vállalat célja, hogy a munkavállalóknak nyújtott előnyök révén megédesítsék a dolgozók mindennapjait.

A BP-nél különösen fontosnak tartják, hogy a munkavállalóiknak olyan kiemelkedő előnyöket és juttatásokat biztosítsanak, amik megédesítik a mindennapjaikat a vállalatnál. Köztudott, hogy egy különleges étel vagy sütemény elkészítése esetében a sokféle minőségi hozzávalók alkalmazása, valamint a megfelelő ízek egyensúlya elengedhetetlen ahhoz, hogy kivételes végeredményt kapjunk. "Szeretnénk tudatosítani a munkavállalóinkban a Sweet Life at BP aktivitásunkon keresztül a számtalan juttatási elemet, amelyeket elérhetővé teszünk számukra. Mint egy prémium minőségű önkiszolgáló étteremben, amelyben mindenki a saját ízlése szerint tud fogásokat válogatni és ízesítni a megannyi kiemelkedő minőségű összetevők segítségével, a BP által kínált előnyök sokaságából a dolgozók ugyanúgy saját maguk állíthatják össze a sikerük és jóllétük receptjét a vállalatnál.” – mondta Knezevics Viktor, a BP országigazgatója.

A legtöbb chéf egyetért azzal, hogy a lehető legjobb minőségű hozzávalók mellett a megfelelő, profi eszközök vagy gépek alkalmazása, valamint az alkotást segítő és inspiráló konyhai környezet elengedhetetlenek ahhoz, hogy elsőrangú fogás kerüljön az asztalra egy sütés-főzés végén. A BP-nél is igyekeznek a támogató környezet biztosításával olyan lehetőségeket nyújtani a dolgozóknak, amelyeken keresztül a lehető legtöbbet tudják kihozni magukból és a legmagasabb szinten tudnak teljesíteni. „A legmodernebb felszerelések és ergonomikus környezet biztosításával vagy éppen a különböző tanulási, továbbképzési lehetőségek által is igyekszünk minél ösztönzőbb munkakörülményeket kialakítani a dolgozóinknak.” – foglalta össze Knezevics Viktor a BP-nél tapasztalható támogató környezet jellemzőit.

A BP által kezdeményezett országos munkavállalói felmérés kimutatta, hogy a magyar munkavállalók életminőségüket befolyásoló tényezők tekintetében legkevésbé a jövedelmükkel elégedettek. Emellett az is jól látszik a válaszokból, hogy a munkáltatói előnyök közül leginkább a különböző közvetlen juttatások a meghatározók számukra. „A direkt és indirekt pénzügyi juttatások legszélesebb körét igyekszünk biztosítani a munkavállalóink számára, többek között ingyenes egészségbiztosítás, széleskörű cafetéria rendszer és más egyéb bónusz lehetőségek segítségével, hogy kifejezhessük feléjük, elismerjük és nagyra értékeljük azokat az erőfeszítéseket, amiket a vállalatért tesznek. Emellett készítettünk egy Energize! nevű dolgozói elismerési rendszert is, amelyben a munkavállalóink egymás teljesítményét és munkáját tudják méltányolni, megköszönni. Kicsit ahhoz hasonlóan, amikor az önmagában is nagyon finom sütemény ízét mégtovább fokozzuk tejszínhabbal, fagylalttal vagy ínycsiklandó öntetekkel.” – összegezte Knezevics Viktor.

Magyarország egyik meghatározó SSC multinacionális vállalataként, a BP-nél a munka és magánélet megfelelő egyensúlyára, a dolgozóik mentális frissességére is kiemelt figyelmet fordítanak. „A BP-nél odafigyelünk arra, hogy számos, a munkavégzéshez kötődő regenerálódási lehetőséget biztosítsunk munkavállalóink számára és hogy mindenki megtalálja azt az eszközt, amely segít neki fenntartani az egyensúlyt a karrier és a szabadidő között. Akárcsak sok finom fogás esetében, amelyek elkészítésekor szükséges időt adni a hozzávalóknak és ízeknek, hogy összeérjenek mielőtt folytatnánk a készítést, úgy dolgozóinknak is szükségük van a megfelelő feltöltődésre, rákészülésre a következő napi eredményes munkavégzéshez. Ezért olyan szolgáltatások formájában igyekszünk időt spórolni nekik, mint az otthoni munkavégzés, a rugalmas munkaidő vagy akár az irodában elérhető masszázs.” – mondta Knezevics Viktor.

A vállalatnál kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a munkavállalóik olyan dolgozói közösségek tagjai is lehessenek egyben, amivel „ízviláguknak” megfelelően tudják fűszerezni a saját maguk mindennapjait. „Fontosnak tartjuk, hogy a munkavállalóink olyan közösség tagjai is legyenek, amelyben a kollégáikkal közösen tudják megélni a hobbijaikat, vagy egy jó célért, ügyért közösen tudnak tenni és ezáltal 'ízletesebbek' legyenek a vállalatnál töltött mindennapjaik. Pont úgy, ahogy a jól megválasztott előétel, desszert és a megfelelő italok még kellemesebbé és élvezetesebbé tehetik a főételt és egy sokkal teljesebb élménnyé változtatják az egész étkezést. A munkavállalóinknak igyekszünk kifejezetten olyan lehetőségeket teremteni, ahol célzottan a közösségi élményeket tapasztalhatják meg, amikkel kiegészítve a napi feladataikat, még 'zamatosabbak' lehetnek a mindennapjaik legyen szó önkénteskedésről, a BP vállalati zenekarában való szereplésről, közös sportolásról vagy egy kis kikapcsolódásról napközben az irodáink Play Zone-jaiban.” – foglalta össze Knezevics Viktor.

Amennyiben Ön is szeretné egy ösztönző munkahelyi környezetben és kiemelkedő juttatásokat élvezve megvalósítani karriercéljait, akkor látogasson el a BP weboldalára és tudja meg, hogy milyen pozíciókra jelentkezhet a vállalatnál! „Arra buzdítjuk a budapesti Szent István Bazilikánál található karácsonyi vásárba kilátogatókat, hogy november 29.-e és december 3.-a között tekintsék meg a BP standját, ismerkedjenek meg a vállalat által nyújtott különleges előnyökkel, valamint a kollégáink receptjei alapján elkészített karácsonyi sütemények megvásárlásával segítsék a BP által támogatott jótékonysági szervezeteket.” – mondta Knezevics Viktor.

Rovatok