Index Vakbarát Hírportál

Sasszemklinika - Magyarország vezető szemészeti lézerklinikája túl a 100 000. látásjavító műtéten

Sasszemklinika OPTIK-MED

2019. január 7., hétfő 13:05 | öt éve frissítve

Éles látása mellé váratlan meglepetést is kapott a 100 000. Sasszemkezelésben részerült paciens

Amióta a lézeres szemműtét Magyarországon is elérhető, egyre többen választják ezt a biztonságos látásjavító megoldást szemüveg- vagy kontaktlencse viselése helyett.

Magyarország vezető szemészeti lézerklinikája átlépte a bűvös határt: 2018 decemberben megtörtént a 100 000. Sasszemkezelés. A „százezredik kezelés” szerencsés nyertese F. Gábor, akire meglepetés várt a műtét után, ugyanis visszakapta a kezelése árát. Örömében így nyilatkozott:

Amellett, hogy visszanyertem a látásomat, egy életre szóló élményben is részem lehetett. A végeredmény szenzációs!

Műtét előtt -2,75 dioptriás volt a szemem, kb. 8 évig kontaktlencsét hordtam. Utóbbi időben, amikor hazaértem kénytelen voltam kivenni a lencsét, mivel száraz volt a szemem. Aktívan sportolok, szörfözök és folyamatosan zavart a lencse!

Ezért végül a Sasszem NO-Touch kezelés mellett döntöttem.”

Mit kell tudni a lézeres szemműtétről?

Ez egy modern, biztonságos megoldás, ami gyors, fájdalommentes és egész életünkre jó látást biztosíthat. Világszerte harmincmillió ilyen kezelés történt. Van, aki tart tőle, pedig a valóság az, hogy kontaktlencsések nagyobb kockázatot vállalnak, mint azok, akik a lézeres szemműtét mellett döntenek!

Mért a Sasszemklinika? Miért Sasszem No-Touch?

A Sasszemklinika mindig arra törekedett, hogy a világon elterjedt legkorszerűbb, legmegbízhatóbb lézerszemészeti megoldásokat biztosítsa! Három csúcstechnológiás lézerének köszönhetően, az előzetes alkalmassági vizsgálat alapján mindenkinek a legjobb, személyre szabott megoldást kínálja.

A Sasszemklinikán érhető el a Sasszem FEMTO kezelés, melyet egyedüli lézeres szemműtétként engedélyeztek a NASA űrhajósok és a TOP GUN vadászpilóták számára.

Sőt, Budapesten csak a Sasszemklinikán választható a Sasszem NO-Touch. Ez egy valódi érintés nélküli egylézeres eljárás, melyet az 5 dimenziós szemkövetésre alkalmas SCHWIND AMARIS lézer végez. Maga az eljárás rövidebb ideig tart mint 2 perc. A paciens a műtét alatt nem érez fájdalmat. A kezelést követően pedig azonnali látásjavulást tapasztalhat és haza is mehet.

Az eredmény: akár 125%-os látásélesség. Sőt, a klinika garanciát vállal a műtét eredményére.

A műtét tényleg fájdalommentes, pillanatok alatt meg van és az eredmény is szenzációs!
 A műtét után többször előfordult, hogy jobban láttam, mint korábban kontaktlencsével.  Sőt, két héttel a műtét után reflexből még mindig ki akarom venni a lencsémet esténként!
- nyilatkozta F. Gábor.

Gyakori tévhit, hogy a lézeres kezelés túl drága

A kontaktlencsére jellemzően átlag 80-120 ezer Ft-ot költünk évente. Gyors fejszámolással a Sasszemkezelés ára akár 3-4 éven belül is megtérülhet. A Sasszemklinika lehetőséget ad részletfizetésre. Sőt, a kezelés árának 20%-át visszaigényelhetjük a személyi jövedelemadóból, amennyiben Egészségpénztári kártyával fizetünk.

Aki még hezitál szerintem hajrá! – javasolja F. Gábor, aki 100 000. Sasszemkezelésben részesült decemberben.

Jelentkezzen Ön is ingyenes alkalmassági vizsgálatra ITT

Rovatok