Index Vakbarát Hírportál

Üzleti lehetőség a Városliget közelében?

LIVING

2019. május 13., hétfő 10:04 | aznap frissítve

Egy nyüzsgő, fejlesztésekkel teli lakóövezet garantálja egy újonnan nyíló üzlet sikerességét legyen szó zöldségesről, ajándékboltról vagy kávézóról. Budapesten nem kell messzire mennünk ahhoz, hogy ilyen megújuló területekre akadjunk. A Városligettől néhány perc sétányira található Szabolcs utca ad otthont a Park West lakóparknak, amely 100 és 360 négyzetméter közötti üzlethelyiségeket kínál utcára néző kialakítással és lehetőség szerint terasszal.

Új üzlet megnyitásánál mindig jó döntés egy sűrűn lakott és új lakópark fejlesztésekkel kecsegtető környéket választani, ami lehetőség szerint közel esik olyan főútvonalakhoz, ahol sűrűn találhatóak irodák. És hogy található-e ilyen lokáció a fővárosban? A kérdés megválaszolásához elég a nyüzsgő Városligettől csupán néhány percet sétálnunk és máris a Szabolcs utca fákkal övezett, nyugodt miliőjében találjuk magunkat.

A hangulatos utcát pásztázva rögtön szemet szúr, hogy milyen nagy számban találhatóak itt építkezések, induló lakóparkok, amely előrevetíti egy újjászülető negyed képét. Azonban a meglévő lakóházak és az egymást érő új fejlesztések ellenére sehol egy zöldséges, egy ajándékbolt vagy egy kávézó, ahol a munkába siető betérhetne egy gőzölgő cappuccino-ra és egy finom süteményre. Mindenki vágyik a környezetében - legyen szó munkahelyről vagy otthonról – egy „beülős” helyre, ahova betérve ismerős pincér mosolyog ránk a pult mögül és mielőtt megszólalnánk ő már fel is tette a kérdést: „A szokásos?” Azonban nem csak az itt lakók, hanem a közelben dolgozók részéről is nagy igény mutatkozik olyan üzletekre, ahova akár munkaidő alatt le lehet ugrani friss gyümölcsért vagy akár egy kedves ajándékért, hogy az esti születésnapi köszöntésre ne érkezzünk üres kézzel. Ezek az üzletek lehetőség szerint könnyen megközelíthetők, az utcáról nyílnak és belépve igényes környezetben válogathatunk a pékáruk vagy zöldségek között.

Erre a hiányra nyújthat kézenfekvő megoldást a LIVING lakóingatlanokra specializálódott ingatlanfejlesztő legújabb projektje a Park West. A Szabolcs utcában épülő lakópark alsó szintjén 100 és 360 négyzetméter között bérelhetők utcára nyíló üzlethelyiségek, amelyeknél lehetőség szerint terasz is kialakítható. Az itt nyíló üzletek könnyen elérhető szolgáltatásokat kínálnak az itt élők és dolgozók számára egyaránt és szerves részévé válhatnak a lakópark életének. A kiskereskedelmi egységek számára tökéletes kialakítású és lokációjú helyiségek jelenthetik az első lépést a környék potenciáljának és vásárlóerejének kiaknázásában.

A Park West három ütemben épül, az első ütemben 229 lakást adnak át 2021. első felében. A legnagyobb számban 40-50 m2-es lakásokat tartalmazó lakópark tervezésénél elsődleges szempont volt a hatékony alaprajz, a benapozás vizsgálat és a környezettudatos megoldások kialakítása. A napfényes otthonok többsége dél-keleti tájolású; illetve dél-nyugati, nyugati tájolású belső kertes lakás. A legfelső szintekről Budára néző panoráma élvezhető. Minden lakáshoz tartozik terasz, minden lakás esetén elérhető mélygarázsban biztosított parkoló és ritkaságszámba menő módon, emeleti tárolók is rendelkezésre állnak. A kivitelezői minőség messze a piaci átlag feletti, köszönhetően a nagymúltú fejlesztői háttérnek.

Rovatok