Index Vakbarát Hírportál

Milyen ágyon alszik egy világbajnok vízilabdázó?

2019. június 26., szerda 16:08 | aznap frissítve

Nagy Viktor nem kötött kompromisszumot: a legmagasabb minőségű alvást választotta a legjobb matracon. Feleségével együtt ma már zavartalanul pihen egy olyan ágyban, ami 100%-ban megfelel mindkettőjük igényeinek. Hogy hogyan lehetséges ez? A Dormeo IMemory S Plus 8 az 1-ben matrac tökéletesen személyre szabható, és a piacon létező legfejlettebb technológiával készült.

A tökéletes matrac mindenkinek mást jelent. Ezerféle szempontunk van, alvási szokásaink is változhatnak. Különböző pozíciókban alszunk, valaki a keményre, más a puhára esküszik, ráadásul a párok egyes tagjainak is eltérhetnek az igényeik.

Nagy Viktor sem tagadta, hogy neki és feleségének, Blankának mindig gondot okozott a matracvadászat. „Elmentünk, kipróbáltunk egy csomót, és izgultunk, vajon beválik-e. Az IMemory S Plus matrac abban különbözött mindegyiktől, hogy biztosra mehettünk vele. Megvettük, aztán otthon beállítottuk a saját igényeinknek megfelelően.”

Világbajnok vízilabdázónk tehát nem kockáztatott: a személyre szabható alátámasztást, keménységet és rugalmasságot választotta.

Egy matrac, ami nyolcat ér

Ha szétcipzárazzuk a kétszemélyes matrac közös huzatát, rájövünk, hogy az valójában két, külön forgatható egyszemélyes matracot rejt. Kreatív megoldás: így nincs zavaró rés a két ágybetét között, mégis mindkét fél 100%-ban személyre szabhatja a saját oldalát. A matracnak két különféle keménységű oldala van, és ami valóban egyedi, hogy eltérő szerkezetű a láb- és fejrész is, ami szintén tetszőlegesen választható. Így tulajdonképpen egy matracot veszünk, de nyolc különböző pozícióban tudjuk elhelyezni a kétszemélyes ágyon.

Nem kell kompromisszumokat kötni, egy perc alatt személyre szabhatjuk az ágyunkat. Mindig is nagyon tetszettek az ilyen innovációk, fantasztikus ötlet – állapította meg Nagy Viktor.

A Dormeo szerint a matrac kialakítását az emberi test és a gerinc természetes görbülete inspirálta. Szakértőik félredobták az elavult habszivacsot és a hagyományos rugókat, és egyedi Octaspring* habrugókat építettek a matracokba. Ezek a tér minden irányába mozognak a testünkkel együtt, kényelmetlen ellennyomás nélkül. Nagy Viktor minden reggel elégedetten kel fel az ágyból.

Úgy érzem magam, mint aki megütötte a jackpotot – jelentette ki.

Nemcsak sportolóknak, hanem mindenkinek nagyon fontos az alvás minősége. Ez a matrac átveszi a helyzetünket, ezáltal tud a test pihenni. Nagyon érdekes érzés, amikor az ember úgy ébred fel, hogy nem fáj a háta.

A Dormeo limitált akcióban most 20% kedvezményt ad személyre szabható matracára, és ingyen házhoz is szállítja. A tökéletes alvásélményt kínálja az IMemory S Plus matrac 60 éjszaka próbaidővel és 15 év szavatossággal.

Rovatok