Index Vakbarát Hírportál

Új irodanegyed születik: bemutatjuk a Liberty-t

2019. augusztus 30., péntek 17:08 | négy éve frissítve

A budapesti kereskedelmi ingatlanpiac régiós szinten is kiemelkedő teljesítményt nyújt: lépten-nyomon új fejlesztésbe botlik az ember, amelyek folyamatosan formálják a városképet és mindennapjainkra is hatással vannak. A WING Zrt. az elmúlt 20 év alatt 1 millió négyzetméternyi ingatlant fejlesztett, számos alkalommal bizonyította, hogy képes épületeit világszínvonalon megvalósítani. Nincs ez másként legújabb irodafejlesztésénél, a Telekom székház mellett épülő Liberty irodaház esetében sem, amely egy újgenerációs, modern, kiemelkedő minőségű, fenntartható helyszínt kínál a jövő munkavállalói számára.

A Liberty lokációját tekintve is kitűnő választás, a Könyves Kálmán körút - Albert Flórián út kereszteződésénél található, kiválóan megközelíthető autóval, tömegközlekedéssel, de a kerékpárútnak köszönhetően biciklivel is egyaránt. A megújuló M3 metróvonal közvetlen és kényelmes kapcsolatot biztosít a belváros felé, az épület előtt elhaladó 1-es villamos pedig a főbb közlekedési csomópontok felé kínál gyors alternatívát. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről érkezők számára a belváros kapujában helyezkedik el az épület, valamint a szemközti Népliget autóbusz-pályaudvar és a Ferencvárosi Vasútállomás nemzetközi és belföldi járatokkal gazdagítja a lokáció elérhetőségét.

A fejlődő IX. kerületben számos, már megvalósult projekt (felújított Orczy-Kert, Nehru Part, új lakóingatlanfejlesztések) és még több beruházás van tervben. A Népliget az elkövetkező években többek között outdoor sportlétesítményekkel (futópálya, teniszpályák), éttermekkel, kávézókkal gyarapszik majd. A Népligettel átellenben megépül az új Közlekedési Múzeum és konferenciaközpont, illetve az Opera Műhely, amely óriás beruházások újabb nagy lépéseket jelentenek a környék minőségi, városi atmoszférájának fejlesztésében.

Tavaly nyitotta meg kapuit a Könyves Kálmán körút és az Üllői út sarkán álló, szintén WING fejlesztésű Telekom székház. Az irodaház sikere után nem váratott magára sokáig a következő nagyszabású projekt, a nyolc emeletes, különleges, színes „baguette” homlokzatáról felismerhető Liberty nem csupán üde színfoltja lesz a környéknek, hanem egy dinamikus és kreatív munkakörnyezet születik meg általa.

A 2021-es átadást követően a Liberty irodaház innovatív technológiái révén újraértelmezi a fenntarthatóság és az emberközpontúság fogalmát. Azok a cégek, akik energiahatékony, praktikus kialakítású és a dolgozók igényeit maximálisan szem előtt tartó irodaházat keresnek, kiváló lehetőséget találnak ebben az újgenerációs irodaházban.

A Liberty maximális rugalmasságot és kreatív, sokszínű környezetet kínál a munkavégzéshez és a kikapcsolódáshoz is: akár a kerti csobogók megnyugtató hangját hallgatva, vagy a tetőkertek nyújtotta fantasztikus kilátás mellett is végezhetjük napi teendőinket. A munka utáni lazítás fontosságát is szem előtt tartva panorámás skybar kerül kialakításra az épületben, valamint tetőszinti futó-és streetballpálya is a munkavállalók rendelkezésére áll majd.

Weboldal: www.libertyirodahaz.hu

Rovatok