Index Vakbarát Hírportál

Újépítésű otthonok továbbra is 5%-os áfával a 13. kerületben

2020. január 20., hétfő 17:26 | aznap frissítve

Indítsuk 2020-at egy jó hírrel: Budapest 13. kerületében továbbra is találhatók izgalmas lakóparkok, ahol 5%-os áfával vehetünk újépítésű lakást! A LIVING által fejlesztett Kassák Residence, Park West és Metropolitan Garden lakásai ráadásul igen kedvező konstrukcióban érhetők el.

Budapesten jelenleg körülbelül 7000 új lakás vár gazdára, melyek nagy részének átlagos négyzetméter ára szerencsére még nem érte el az 1 000 000 forintos lélektani határt. A LIVING szakemberei – részben a Budapesti Lakás Riport adatait felhasználva – kimutatták, hogy a belvárossal szomszédos kerületek közül a 13. van a legjobb helyzetben. Amellett, hogy nem kell csillagászati összeget kifizetni egy álomotthonért, kiválóak a közlekedési feltételek, évek óta töretlenül fejlődik a kerület egésze és a szolgáltatások kínálata, sok a zöld park, megújultak az óvodák és iskolák és egyre több kulturális programon lehet részt venni. Az élhetőségi rangsorban tehát nagyon elöl van ez a városrész, ráadásul– az Eltinga független elemzése szerint – az itt vásárolt ingatlanok értéke várhatóan tovább fog nőni a jövőben.

Hab a tortán, hogy még találhatunk pár olyan, már épülő lakóparkot is itt, ahol még a korábbi időszakra jellemző 5%-os áfával, kedvezőbb áron vásárolhatjuk meg leendő lakásunkat. Sőt most néhány projekt esetén - ezek közé tartozik a LIVING által fejlesztett Kassák Residence, a Park West és a Metropolitan Garden is - kedvező fizetési ütemezést is választhatunk: 2020. január 31-ig történő regisztráció esetén csak 10%-ot, a fennmaradó 90%-ot pedig majd az átadáskor kell befizetni.

Mindhárom beruházásra jellemző a legkorszerűbb, kiemelkedő minőségű anyagok használata, a magas műszaki minőség és a praktikus közösségi terek létesítése. Okos megoldások sora teszi komfortosabbá a lakók mindennapjait, melyek távolról is könnyen vezérelhetők. A LIVING számára fontos, hogy szolgáltatásaival azoknak a kényelmét is szolgálják, akik befektetési céllal kívánnak lakásokat vásárolni: LIVING Services szolgáltatásai között igény szerint megtalálható a hitel-és biztosítás közvetítés, az ingatlan management és a berendezési szolgáltatás is.

Egy társasházban lévő lakásnál a komfortérzetet, a használhatóságot és egyúttal az értéket is növeli, ha vannak különféle plusz szolgáltatások, amiket csak az ott lakók vehetnek igénybe. A Kassák Residence-ben például a barkácsolni vágyóknak közös fészer áll majd rendelkezésükre, továbbá közösségi autó- és csomagpont is lesz az épületben. A Metropolitan Garden és a Park West esetében bővített szolgáltatások járnak majd az itt élőknek: egyebek között egy közösségi nappali vagy közösségi könyvtár is, de a fejlesztő további szolgáltatások előkészítésén is dolgozik.

Ezekkel az újításokkal a LIVING céljai egyértelműek. A vonzó, dinamikusan fejlődő környéken kiemelkedő minőségben, az 5% áfának köszönhetően kedvező áron kínált modern lakások új tulajdonosai egyrészt máshol nem elérhető szolgáltatásokhoz jutnak, másrészt valódi lakóközösséget alapíthatnak. Mindennek köszönhetően biztosítottak a gondtalan, boldog élet feltételei.

Rovatok