Index Vakbarát Hírportál

Mi nő ki a földből a IX. kerületben?

2020. február 3., hétfő 14:03 | négy éve frissítve

Új lakópark épül belső Ferencvárosban. A kiváló lokációjú, 32-85 nm-es új építésű lakásokat befektetésre és gyermekes családoknak ajánljuk. Nézze meg!

Tudósítónk különös jelenségre lett figyelmes Ferencváros rehabilitációs részén. Míg mindannyian a Közvágóhídnál zúzó „tereprendezésre” figyeltünk — olyan, mintha Titánok birkóztak volna ott — a Márton és Gát utca sarkán, a Klinikák és a SOTE közvetlen szomszédságában megjelent a GAMA.

A belső Ferencvárosban mindig történik valami. A IX. kerület az urbánus fiatalok kedvence, hiszen az egyetemek mellett az olyan szórakozási lehetőségek, mint a MÜPA, a Ráday utca, a Bálna vagy a Nemzeti Színház csupán sétatávolságra vannak.

A gyermekes családoknak is reális alternatívát kínál a zsúfolt agglomerációba való kiköltözés helyett, hiszen a belváros egyik legzöldebb kerülete. Itt autó nélkül is kényelmes az élet: az M3 metróval, a 4-6-os, az 1-es és 51-es villamossal könnyen elérhető a Nagykörút és a városközpont.

Új építésű lakások a IX. kerületben

Az ingatlan beruházások többsége Ferencvárosban központosul. Lassan beépülnek az utolsó szabad telkek és elfogynak a kiváló lokáció mellett megszerezhető új építésű lakások. Nem véletlen, hogy ezt a helyszínt választotta a már több száz lakást megépített Avico Group az új beruházásához. A korábban már bizonyított, — megbízható befektetőként már több mint 15 éve budapesti érdekeltségekkel rendelkező —beruházó új projektje, a GAMA Residence a Márton és Gát utca sarkán, a Lurdy háztól és a Corvin sétánytól csupán 15 percnyire épül.

Miben más a GAMA Residence?

A dinamikus felületű, izgalmas építészeti megoldásokkal épülő társasházban 158 új építésű lakás készül.

A legkisebb, 32 nm-es egyszobás lakások kiváló befektetési lehetőséget nyújtanak az egyetemek közelsége miatt. Kedvező árukkal könnyű belépési pontot jelentenek azok számára, akik ingatlanbefektetéseiket a dübörgő albérleti piacon kívánják kamatoztatni.

A változatos alaprajzú lakások között akár 4 szobásat is találunk. A 80-85 négyzetméteres, fölső emeleti teraszos lakások a gyermekes családok igényeit elégítik ki. Az igénybe vehető CSOK és az igen kedvező 20-80%-os fizetési ütemezés az első lakást szerzőknek vagy a nagyobb lakásba költözőknek is elérhetővé teszi ezeket a modern otthonokat.

A környezettudatosan tervezett épület megújuló energiaforrást használ. A korszerű nyílászáróknak és minőségi építőanyagoknak köszönhetően a lakások energiafogyasztása igen csekély. A fűtés rezsiköltsége a téli hónapokban néhány ezer forint kiadást jelent csupán.

A játszótérrel felszerelt közös használatú, parkosított udvar a nyári melegben nyújt enyhülést. A lakásokba beépített okosotthon rendszer segítségével automatizálhatjuk a redőnyök működését, távolról is szabályozhatjuk a fűtést. Az okosotthon leghasznosabb funkciója azonban az, hogy induláskor könnyedén ellenőrizhetjük, hogy bezártunk-e minden ablakot és egyetlen mozdulattal lekapcsolhatjuk az összes villanyt.

A GAMA Residence építése már elindult

Az építkezés már elindult, sőt a lakások egy jelentős része már gazdára is talált. Az Avico Group együttműködő partnere az OTP, Magyarország legstabilabb finanszírozója. A finanszírozó bank jelenléte megkönnyíti a lakáshitelhez való hozzájutást és egyszerűsíti a CSOK igénylést.

Finanszírozási lehetőségekről és az elérhető lakásokról kérjen tájékoztatást az gama@avicogroup.hu e-mail címen!

Kíváncsi, hol tart a GAMA Residence építése? Az aktuális állapot megtekintéséhez ki sem kell tenni a lábát otthonról. Az Avico Group honlapján elérhetők az építkezés képei. Sőt, az előrehaladás élő webkamera élőképén is követhető. Nézegetése munkagép kedvelő gyermekekkel együtt kifejezetten ajánlott.

Rovatok