Index Vakbarát Hírportál

A vezetők két nagy ellensége: a szembesütő nap és a vakító fényszórók

2020. március 17., kedd 17:05 | aznap frissítve

Egy ügyes megoldással mindig jól láthatsz a volánnál.

Vigyázat: életveszélyes fényhatások az utakon!

Veled is előfordult már, hogy semmit sem láttál a szembejövők erős fényeitől? Te is vezettél már szinte vakon a szembetűző nap miatt?

Napközben a szikrázó napsugarak, este a vakító reflektorok akadályozzák látásodat vezetés közben. Elég pár másodpercig elvakítva vezetni ahhoz, hogy megtörténjen egy baleset. Miért kockáztatnál, ha mostantól hatékonyan védekezhetsz a szembesütő fények ellen?

Nappali + éjszakai látássegítő csomag: megóvja látásod vezetéskor

A Pro Cars Shop által összeállított autós látássegítő csomaggal elkerülheted a zavaró fényhatásokat. Többé nem fogja kisütni szemed a nap, nem zavarnak a szembejövők fényei. Nincs több hunyorgás, tökéletesen láthatsz mindent nappal és éjszaka is.

A csomagban 2 db szemüveget találsz: az Ultra Vision nappali, a Night Vision PRO esti vezetéshez ajánlott.

Mindkét szemüveg divatos kialakítású, könnyű, kényelmesen viselhető. Külön előnyük, hogy dioptriás szemüveg felett is hordhatók! Hölgyek és urak számára egyaránt alkalmasak.

Tedd fel őket indulás előtt és élvezd a kristálytiszta látásélményt egész úton!

Bemutató videó – nézd, milyen hatékonyak!

Ultra Vision nappali szemüveg - remek látás erős napfényben is!

Az Ultra Vision-t úgy fejlesztették ki, hogy minden irányból védje szemed az erős napsugaraktól. Különleges sötétített lencséivel az oldalirányból jövő fényeket is kiszűri.

Remekül alkalmas az alacsony szögből érkező reggeli, illetve a naplemente előtti sugarak mérséklésére is.

Amint felveszed, érezni fogod a különbséget: tisztább, kontrasztosabb kép tárul eléd. Így hamarabb észreveszed a körülötted levő történéseket, gyorsabban tudsz reagálni váratlan helyzetekre.

Night Vision PRO éjszakai szemüveg - nincs több vakító reflektor!

A Night Vision PRO sárgás színű lencséjét kifejezetten az esti fényhatások ellen tervezték. Ha téged is irritálnak a szembejövők erős fényszórói, ezzel az éjszakai szemüveggel gondoskodhatsz a tiszta látásról. Sötétben, szürkületnél, ködben is ajánlott viselni. Segít gyorsabban észlelni a dolgokat, ráadásul a szemedet sem fogod fáradtnak érezni még hosszabb vezetés után sem.

Most 2 szemüveget kapsz 1 áráért!

Ne kínlódj többé a napellenzővel, ne hunyorogj a fényszórók miatt! Használd az autós látássegítő csomagot és láss mindent jól útközben! Ezekkel a szemüvegekkel javíthatod reakcióidődet, elkerülheted a baleseteket.

Remek hírünk van: az alábbi linken most 1 szemüveg áráért lehet tiéd a teljes, nappali és éjszakai szemüveget is tartalmazó csomag.

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

Mi is az „A Nap Terméke” blog?

A blog.hu-n immár fél éve létező oldalunkon több tucat hasznos, kedvezményesen elérhető háztartási, autós, egészségmegőrző terméket mutattunk be eddig. Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet az aktuális legjobb ajánlatokra.

Az elmúlt 2 hónap legsikeresebb termékei:

Így védd saját magad, családod a koronavírustól – sok helyen elkapkodták, nálunk még elérhető a hatékony FFP2 arcmaszk!

A KN95 (FFP2) légzésvédelmi arcmaszkkal biztosíthatod magad és szeretteid a fertőzések, betegségek ellen. A benne levő speciális szűrőrétegek segítenek megakadályozni a kórokozók belélegzését. Meggátolja a továbbfertőzést is.

Mivel az FFP2-es szabványnak felel meg, ezért magas fokú védelmet nyújt a vírusok, fertőzések ellen. Rendeld meg itt:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

Vízlepergető fólia visszapillantó tükörre – soha többé nem lesz nedves a visszapillantód!

Ezzel a különleges, nanotechnológiás fóliával olyan víztaszító réteget hozhatsz létre, melyen az esőcseppek képtelenek lesznek megtapadni, azonnal legördülnek a tükörről.

100%-ig páramentes, így nyirkos, ködös időjárás esetén is tiszta marad vele visszapillantód.

Szerezd be az alábbi linken szenzációs áron:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

Toe corrector – segít kiegyenesíteni lábujjaidat, műtét nélkül!

A Toe Corrector távtartó egy rugalmas, szilikonból készült eszköz, mely segít megelőzni a lábujj deformációt. Emellett a már kialakult bütyök és kalapácsujj ellen is hatékonyan bevethető.

A Toe Corrector a testtartásra is pozitív hatással van. Mivel eloszlatja a lábra nehezedő nyomást, így nagyban javul a tartás, szebb lesz tőle a járás.

Minden csomagban 1 pár (2 db) lábujj távtartót találsz. Rendeld meg most nagyszerű áron az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

Napelemes, mozgásérzékelős kültéri LED lámpa – nagy fényerő, 0 Ft-os üzemeltetési költség!

A napelemes, mozgásérzékelős LED lámpával mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele!

A napelemes LED lámpával olyan helyeket is megvilágíthatsz, melyeket korábban nem volt lehetőség. Mindezt külön üzemeltetési költség nélkül!

Most minden csomagban 3 db lámpát találsz, kedvezményes 6.990 Ft-os áron!

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

No Snore légzéssegítő – segít leszámolni a horkolással!

Ez a kényelmesen, orron viselhető horkolásgátló segít alvás közben nyitva tartani a légutakat, így szabad, csendes légzést biztosít. Használatával megszűnnek a zavaró zajok, Te és környezeted is jobban tud aludni éjjelente.

Tapasztald meg gyors hatását már az első alvás során! Számolj le örökre a horkolással és az allergiával! Siess, most korlátozott ideig kedvezményes áron szerezheted be itt a légzéssegítőt:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

Wellness zuhanyfej víztisztító hatással – fürödj mindig klórmentes vízzel!

A Wellness zuhanyfej pillanatok alatt képes megtisztítani a vizet a klór és a méreganyagok 99%-ától, ezáltal puhábbá, selymesebbé teszi bőrt, nem fog viszketni, égni sem.

Mától úgy érezheted magad, mintha mindennap wellness fürdőben lennél.

Rendeld meg a Wellness zuhanyfejet az alábbi linken, mindössze 3.990 Ft-ért:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

A trükk, amivel autód kisebb horpadásait eltüntetheted – ezt az autószerelők soha nem mutatják meg

Sokszor már egy kavicsfelverődés vagy ajtó rányitás is elég, hogy elcsúfítsa szeretett járművedet. Azonban egy műhelyi javítás sok időbe és súlyos tíz- vagy százezrekbe is kerülhet.

A horpadásjavító készlettel rengeteg pénzt és időt megspórolhatsz. Úgy tervezték, hogy bárki otthon, szaktudás nélkül is ki tudja vele húzni a kisebb és közepes horpadásokat. 100%-ig biztonságos!

Szerezd be most a komplett csomagot kedvezményesen ezen a linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

A PR-cikkben leírtak az Online Marketing Sources Kft. kereskedelmi kommunikációja, nem az Index szerkesztősége által szerkesztett tartalom. A Online Marketing Sources Kft. -nek nincs szándékában betegségeket diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani vagy megelőzni. A cikkben megosztott információk célja kizárólag a tájékoztatás.
Kérjük, minden esetben konzultáljon kezelőorvosával, különösen fennálló betegség esetén.

Rovatok